Какво трябва да знаем щом търсим мебел като холната масичка

Не пропускайте да се сдобиете с красива и функционална холна маса, защото тя макар и малка като размер е много важна за удобството на всички в дневната. В тази зона прекарваме немалка част от свободното си време и няма да бъде добре, ако не разполагаме с артикул върху който да оставим различни неща било то телефон, дистанционно или пък чаша с вода. Завършеният и стилен интериор предполага наличието на качествена холна масичка. Може да разгледате новите и съвременни модели, които ви предлагат от мебелен магазин venus.bg. Разнообразието ще ви помогне да намерите подходящата мебел за вашият дом.

Какви функции предлагат модерните холни масички

Преди време бяхме свикнали, че тази мебел е стандартно изглеждаща, като трапезната и просто е нейно малко копие. С годините дизайна на холните масички много се измени и те вече са истинско бижу. Произвеждат се от най-различни материали, които им придават нестандартна форма. В плотовете са вградени декорации и са налични достатъчно много места за съхранение. Холните масички независимо от тяхната форма са удобни за използване като имате възможност върху тях да поставите всякакъв вид неща, включително подноси с храни и напитки. Декоративните помощни варианти са едни от най-търсените и въпреки, че са по-малки като конструкция и мобилни те са достатъчно стабилни и здрави за да се нарекат функционални. Venus.bg препоръчвам следния модел. Правоъгълна мебел Monika Duo 120 см., MDF класически дъб / стъкло:

холна маса

  • Monika Duo – стилна масичка с интересен дизайн, подходяща за хол или дневна;
  • С конструкция от чисто стъкло и два плота от МДФ;
  • Цвят на естествено дърво.

Впечатляващ дизайн, който освен всичко останало е и доста практичен. Имате допълнителен плот под основния, за да подреждате вещи и помещението да изглежда перфектно организирано.

Важни ли са материалите за изработка

50% от дизайна на една мебел се дължи на материалите от които тя е направена. В момента модерните холни масички ще ви изненадат, защото в тях са включени множество различни материали. Много стилно и елегантно стои стъклото комбинирано с MDF или естествена дървесина, защото артикулът може да бъде използван в класическия интериор или в модерния без никакъв проблем. Все повече присъстват и моделите с основа от метал и плот от MDF или стъкло, които са най-удачни за обзавеждане на модерен дом. Изберете цвят който на вас ви допада и материали, които са близки до останалите мебели в стаята. Така е създадете хармонична и допълваща се атмосфера. Разгледайте моделите онлайн, за да допълните жилището си с нова и качествена мебел която заслужавате.