Топ популярни модели мъжки шапки

В миналото шапката е била запазена марка за визията на всяка елегантна дама. Жените са имали толкова много шапки, че всяка от тях е разполагала с кутия за шапки. Шапките са били отличителната черта на всеки индивидуален стил и запазена марка на изисканите жени.

Днес обаче нещата не стоят съвсем така. Шапките са достатъчно популярни аксесоари и сред господата. Нещо повече – на пазара разполагаме с огромен избор мъжки шапки и съвсем не е трудно за никой да си избере нещо подходящо според собствения му стил на обличане.

Кои обаче са най-популярните и често предпочитани мъжки шапки? Вижте кои според нас са моделите, които в днешно време са на почит сред господата:

Мъжки шапки Nike, Adidas, Puma може да видите тук: https://lotus-sport.bg/mazhko/mazhki-aksesoari/mazhki-shapki

  • Шапка панама. В началото тази ретро кройка шапка бе по-популярна сред дамите, но напоследък и господата започнаха да я носят. Истината е, че този вид шапка е създадена именно за тях, мъжете. Определено, напоследък те се връщат към корените си и с удоволствие носят шапка панама не само с елегантно, но и със спортно-елегантно облекло.
  • Шапка идиотка. Тя е доста популярна сред господата с активен начин на живот, както и сред младежите. Тази шапка е лека, удобна и идеално пасва на спортния стил на обличане. Особено практична е шапката идиотка за летния сезон, защото пази перфектно от слънчевите лъчи и изобщо от слънчев удар.
  • Шапка боне. Макар и да не е толкова традиционна, тази шапка набира особена популярност сред мъжете напоследък. Истината е, че тя се свързва с всякакви активности сред природата, особено лов и риболов. Но във висшата мода сме виждали не една или две странни комбинации с такава шапка и елегантен костюм. А щом шапката боне се е появила във висшата мода, скоро трябва да я очакваме и в класическата популярна мода.
  • Бейзболна шапка. Това е топ изборът сред мъжете. Няма съмнение в това. Харесва ни, че все още съществуват мъже, които с удоволствие я носят дори по пътя до работа, а понякога даже и в комбинация със спортно-елегантна визия на облеклото. Разбира се, за господата перфектният избор на такъв тип шапка е, ако тя е от популярна спортна марка. Обикновено, мъжете избират бейзболна шапка я с логото на съответната марка, я с някакъв интересен десен, а понякога дори със закачлив надпис.

А вашата любима шапка коя е? И ако не носите, обмислете да вкарате няколко модела мъжки шапки в своя гардероб. Гарантираме ви, че ще успеете значително да разчупите сегашния си стил и да изглеждате младежки и непринудени!

Източник: Lotus Sport