Как да направим детето щастливо като обзаведем перфектно стаята с готов комплект

Кое дете не иска щом се прибере у дома да има лично пространство в което да се чувства максимално комфортно и спокойно. Днес родителите имат възможност да изберат перфектни мебели в комплект за детската. По този начин ще са абсолютно спокойни във финалния интериорен резултат. Моделите представени в каталога на Мебели Венус ще ви дадат възможност да откриете най-доброто за малкото съкровище. Всичко е изработено внимателно и специално за различните възрастови групи. Това означава, че мебелите са перфектно подбрани и комбинирани.

Какво трябва да притежава перфектният комплект за детска стая

Децата прекарват много от времето си в тяхното лично пространство, което предполага, че е нужно да бъдат заобиколени от точните мебели. В стаята си те не само спят и си почиват, но също така подготвят уроците си, играят, събират се с приятелчета и правят много други неща. Ако сами търсите мебелите е възможно да пропуснете нещо важно, затова е най-добре да се доверите на специалистите, които са подбрали мебелите за стаята в комплект. Различните конфигурации могат да включват следните артикули – легло, нощно шкафче, гардероб, бюро, шкафове и скрин. Вариантите, които са на модулен принцип ви дават възможност да прибавяте или премахвате определени елементи за да се впишат те по-добре в стаята която обзавеждате. Венус представя един от новите си модели. Модулно обзавеждане в комплект Сити 5026 с две врати Сити 5029 принт линии – Бял гланц хайглос/Бяло гладко:

комплект за детска

  • Готов модулен комплект за детска „Сити 5026“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка, както и голям двукрилен гардероб;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така и за двулицев матрак;
  • Гардеробът е с две врати „Сити 5029“ и удобно разпределение – лост за закачалки в средата, рафтове в двата края, а в четирите ъгъла има вратички.

Комплектът за детската стая е в елегантен бял цвят с красиви детайли, които ще направят стаята много свежа и приятна.

Модерните функционалности и тяхната роля в ежедневието

Мебелите в комплекта, които сте подбрали за детската трябва да са преди всичко функционални и удобни за използване. Това е важно, защото помещението непременно трябва да е подредено, чисто и правилно организирано. Огромно преимущество са допълнителните места за съхранение включени към детското леглото. Те могат да бъдат под формата на чекмеджета или пък благодарение на повдигащ амортисьор. Това пространство за съхранение е ценно и важно. С механизми за плавно отваряне и затваряне са снабдени шкафчетата и чекмеджетата.