Как да се справите бързо с пролетното почистване

Чистотата е грижа за здравето. Това налага качествено провеждане на мероприятията, които са свързани с поддръжка на дома ни. Виж тук как да се справиш светкавично и професионално с пролетното почистване с цел да върнеш блясъка и свежия въздух в имота си. Има няколко критични точки за домакинството, които са ключови аргументи за това да бъде нает екип, на който да се възложи експертното провеждане на услугата, свързана с комфорта и чистотата на жилището, което семейството обитава. В следващите редове ще ви срещнем с едни от най-предпочитаните дейности, от които можете да се възползвате в случай, че част от пролетното почистване ви се струва непосилно и невъзможно.

Височинно професионално измиване на прозорци

Много домакини си признават, че миенето на прозорци от външната страна не им е приоритет. Те се аргументират с това, че всъщност апартамента им е на висок етаж и това не позволява от външната страна да бъдат отстранени натрупаните замърсявания. Осъзнават, че проводимостта на светлина е по-малка заради запрашеността на прозорците, но точно заради риска за живота и здравето си избягват каквито и да било действия по поддръжката им.

Височинно измиване на прозорци е услуга, която се предлага от фирмите за професионално почистване. Опита на експертите и техните умения гарантират отличен резултат и прилагане на метод, който е съпоставим с особеностите на сградата. Възможните опции за измиване на витрини и прозорци по високи етажи са:

  • Спускане с алпинистки въжета;
  • Повдигане с вишка;
  • Използване на  платформа, с която да бъдат издигнати чистачите на съответната височина.

Услугата е бърза и експедитивна, напълно безопасна и с гарантиран резултат.

Забравете за домашния прах

почистване

Знаете ли, че над 50 % от домашния прах се генерира от меката мебел, пътеки, килими, мокети, матраци. Когато с години не сте полагали професионални грижи за пране то това се отразява на здравето ви поради високата запрашеност в имота. Дори и ежедневно използване на прахосмукачка не успява да намали алергиите, които се обострят и предизвикват кихане и сълзене на очите.

С професионалното изпиране на всякакви меки тъкани в дълбочина можете да се радвате на:

  • Свеж въздух;
  • Прекрасна здравословна среда;
  • Уют;
  • Минимално количество домашен прах.

Услугата е благоприятна за домакинства с домашни любимци и малки деца. Затова е особено важно при установяване на прекомерно количество домашен прах да се възползвате от работата на професионалистите. Използва се специализирана техника и препарати, които щадят материите.

Ето ви идея как да се справите успешно и експертно с предстоящото пролетно почистване.