Ново обзавеждане – Част 3. Вашата Спалня.

Тенденции при избора на  ново обзавеждане за спалнята.
Всички сме на единодушно мнение,че спалнята е  нау- уютното помещение в нашия дом.
Точно поради тази причина самото обзавеждане на спалнята трябва да съчетава удобство, функционалност,стил и красота.Тогава човек би се радвал на спокоен и качествен сън.
Ето и основните съвети които бихме могли да ви предложим за да постигнете желаниете резултати, ако обзавеждате наново начин вашата любима стая.
1. Изберете успокояващи цветове. В никакъв случай не избирайте за спалнята цветове като, оранжево, електрикаво зелено, червено, циклама и други подобни.  Можете да заложите на цветове като пурпурно лилаво, светло син, светло сиво, приглушено зелено, пясък. Комбинирайки тези пастелни цветове, тонове и нюаси правилно ще се убедите колко са успокояващи.
2. Внесете стилно уютно осветление.
Нека осветлението бъде скрито, без да се натрапва, то ще внесе уют и спокойствое в спалнята.
Можете да скриете осветлението в окачени тавани или в корнизите.Излъчваната мека светлина изпълва спалнята с романтика и семеен уют.
3. Добавете част от своите спомени във вашето ново обзаведено спалното помещение.
Спомените които ви носят радост,успокояват ви, биха могли да бъдат снимки на любимите ви хора. Винаги взимайте решенията за обзавеждането,детайлите и промените на спалното помещение.
4. Ароматът в спалнята също е от голяма важност.
Те (ароматите) влияят силно на съня, настоението, апетита, сексуалността и  много други чувства. Подбирайте правилно ароматите,защото с тяхна помощ стимулирате релаксацията (своята и на вашия партнюр) за да бъде пълноценна. Важно е да не прекалявате защото както положителен така би могло  да има и отрицателен ефект, поради тази причина изборът на аромати е изключително важен според случая.
Например жасмин и лавандула имат отпускащ, успокояващ и релаксиращ ефект върху човешката нервна система. Маслото по пачули разтворено във вода има аналогичен ефект върхи нервната система на човек – отпуска я. Но същевременно има и действието на силен афродизиак за вас и вашия партньор. Благодарение на ароматите вие можете да получите спокойствие,пълноценен и здрав сън (армония).
5. Създайте стил и уют в едно!
Изборът на текстилни материали е огромен, когато търсим конкретно спално бельо, килими,пердета,възглавници,покривала за легло. Това до голяма степен обърква. Но човек трябва да направи този избор. Много често трудно се ориентираме какво да изберем,но нашия съвет е  първото и най-важно, което да бъде водещо е избраната от материя да е приятна когато я допираме.Предпочитайте материали които са от естествени по произход.

Вярваме че сме били полезни и с тези наши съвети можете да постигнете отлични резултати със избора на обзавеждане за вашето ново обзавеждане за спалня.