Ето защо се препоръчва да пазаруваме спортни стоки в началото на годината

Късно е да си честитим новата година, защото вероятно вече сто пъти сме го направили. Сега обаче ще ви честитим нещо друго – честит горещ и ексклузивен сезон за лова на спортни находки! Времето от първите (не особено трезви, запомнени и активни) дни от годината до около средата на март се оказа доста подходящо за пазаруване! Разбираме, че леко сте го позакъсали след дългите зимни празници. Но следващите доводи, които ще ви дадем, веднага ще ви мотивират да си си купите не какво да е, а именно спортни стоки…! Още днес!

Спортният гигант Lotus Sport разясни на потребителите защо сега е времето да се запасим със спортни дрехи

Следващите причини ще ви накарат да излезете от вълнената си жилетка и да събуете топлите си домашни пантофи, за да ги замените със страхотен чифт анцуг или ултра модерни маратонки. Защо да пазарувате спортни стоки точно сега в началото на годината ли? Ето ви няколко основателни причини:

  • Двете най-чести обещания, които си даваме в новогодишната нощ и за началото на една по-добра, нова година, са спиране на цигарите и започване на активен начин на живот, тоест спорт. Не знаем как сте с тютюнопушенето, но е крайно време да посетите фитнес залата до вас. Ако всяка година не успявате да се надъхате, през 2020-та можете да го направите с един чифт нов анцуг!
  • Предстои зареждане на магазините с нова стока, тоест за новия моден сезон. Къде точно да я поберат търговците, ако не разчистят старата. И тъй като напоследък потребителите доста поизпразниха джобовете – главно за официални тоалети, партита и обилни трапези – отстъпките за спортни стоки са наложителни.
  • Големите намаления по големите търговски вериги (включително и в спортни магазини като Lotus Sport) започват именно през януари. Някои дори ще изпреварят останалите и ще стартират преди новогодишната нощ. Причината е, че хората спират да пазаруват на 26 декември, общо взето в последния момент, в който можете да подарите коледните си подаръци.