Кои са предпочитаните стилове от мъжете, когато си избират нов часовник

Мъжете си имат любими играчки. Такива, които ги идентифицират като характер и личности. Ако за едни е важно да се фукат с луксозния си автомобил, то други са доста по-умерени и дискретни. Те пък залагат на стила и на атрактивния начин да привличат вниманието върху себе си. не са много аксесоарите, които са част от гардероба на един мъж, но безспорно всеки уважаващ себе си и изградил собствен стил не подценява ролята на… часовника. Мъжки часовници и стиловете, които се предлагат на пазара ще бъде тема на днешната ни публикация и по точно ще насочим внимание към това кои са предпочитаните стилове дизайн при тези аксесоари и защо.

За мъже с характер

Времената на твърде натрапчива показност като, че ли поотминаха. Днес за да бъде интересен и наистина да привлече вниманието на нежния пол мъжа не поставя на масата последния модел смартфон за да изрази своята финансова независимост. Техниките са далеч по-обрани и дискретни, което на практика връща на преден план едни от позабравените аксесоари, а именно часовниците. Да си провокативен, да излъчваш мъжественост, сила, да покажеш характер е възможно и без да се налага да се правиш на интересен със скъпите си играчки. Все повече дами се чувстват подразнени от този агресивен метод мъжете да показват своята финансова стабилност с колата, която притежават, твърде артистично облекло и няколкото мобилни телефона, задължително носени в ръка. Някак аматьорска и твърде нелепа е тази картина затова мъжете, които провокират с елегантност днес са „на мода“. А какво е един изискан млад господин без своя ръчен часовник? Разбира се, че аксесоара е сред основните акценти, които имат невероятната способност да завършат неговата перфектно издържана визия.

Спортни маркови часовници за динамичните мъже

Многообразни са качествените мъжки часовници, предлагани на нашия пазар. Оказва се, че едни от най-предпочитаните са тези със спортен дизайн. Мъжките спортни часовници са категория продукти, които комбинират в себе си ефектно излъчване, феноменалност, уникален дизайни безспорно най-високо ниво на функционалност. Тези ръчни аксесоари са подходящи не само за активно спортуващите и непрекъснато посещаващи фитнеса господа. Спортните варианти са предпочитани и от мъже с различни професии, тъй като аксесоара се оказва невероятно практичен и подпомагащ работния им процес. Сред основните предимства на спортните мъжки часовници са:

  • Изключително модерен дизайн;
  • Адаптивност към ръката и удобство при носене;
  • Издръжливост на всякакви климатични промени;
  • Задължителна водоустойчивост, удар, екстремни ситуации;
  • Многообразие от функции.

Оказва се, че спортните мъжки часовници са сред най-удобните за носене аксесоари, тъй като при тях акцента  е не само в корпуса, но и удобната каишка, обикновено изработена от мек и приятен силикон, естествена кожа или здрава стомана.

Класиката в жанра няма нужда от представяне

За определени сфери в бизнеса е въпрос на призвани да се носи марков мъжки часовник. Изключителен авторитет, стил и безупречна визия предават правилно подбраните такива аксесоари. Банкери, адвокати, съдии, нотариуси, лекари и редица други професии, в които външния вид е определящ за професионални изяви и доказване на компетентност часовника е задължителен аксесоар. Тук не толкова функциите имат значение. Решаваща роля при класическите мъжки часовници заемат:

мъжки часовник
  • Семпъл и изискан дизайн;
  • Класическо излъчване;
  • Утвърден бранд с доказани столетни позиции на пазара;
  • Феноменална изработка с вложени материали от най-висок клас;
  • Безкомпромисна точност.

Стила тук е неповторим. При класическите мъжки часовници няма да намерите такива с ярки натрапващи се дизайни и използвани кичозни цветове. Тук всичко е изпипано и детайлно оформено. Не са малко и моделите класически часовници, които са изцяло ръчна изработка, което ги прави наистина уникални.

От какво има нужда един мъж? Финансова стабилност, силна жена до себе си, която да го подкрепя, скъпи играчки? Всеки си има свои собствени приоритети, но когато става въпрос да изрази характер, благополучие и индивидуалност то правилния завършек е неговия мъжки часовник.