Защо шкафът за обувки има главна роля в коридора

Когато е дошло времето за обзавеждате на дома, обикновено мислим за по големите мебели, защото те са по-важни и струват повече средства, а оставяме мебелирането на коридора за накрая, но в крайна сметка портмантото и шкафът за обувки първи ни посрещат, когато се прибираме. Те са достатъчно важни за да им отделим нужното внимание. За добри предложения виж магазина, който ще ти осигури красиви и практични модели.  Магазин Венус ви е приготвил най-доброто решение на това, къде да подредите обувките си.

Какво да направим – коридорът е малък

В зависимост от вида на помещението, може да изберете различни модели и модули за интериора от тази част на дома. Ако твоят коридор е дълъг и тесен е по-добре да се вземе висок шкаф за обувки. Това е правилният начин да не заема много място и в същото време да побира всичките налични обувки. Ако пък антрето е просторно и квадратно, няколко различни по вид шкафа, ще стоят много добре, а върху свободната повърхност, декорирай с цветя или други интересни вещи. Затова виж магазина на Венус и се убеди в разнообразието от модели на тази така практична мебел.

Шкаф за обувки

Днес имаме няколко интересни модела – виж магазина:

  • Шкаф за обувки Сити 4032 – този вариант е с три чекмеджета и двуредов механизъм, побиращ от 12 до 18 чифта обувки. Монтира се към стената;
  • Шкаф за обувки Сити 4033 – висок модел с четири чекмеджета и двуредов механизъм, побиращ от 16 до 24 чифта обувки;
  • Шкаф за обувки HM2231.02 – Сонома – интересно предложение с две вратички, два рафта вътре и чекмедже. А бонусът е, че има отвори за вентилация на обувките.

Не се колебай, а виж магазина на Венус с най-качествените и стилово издържани артикули. Мястото, което посреща и изпраща всички, трябва да грее визуално и да изпълнява своята основна функция.