Професионално пране на мека мебел гарантира дълъг живот на обзавеждането

Дивана, фотьойлите и табуретките са сред най-натоварените видове мебели във всеки дом. За да можем да им се наслаждаваме дълго време и наистина да се радваме на техния уют и чистота е важно да ги поддържаме в изрядно състояние. Ако живеете сами и пазите меката мебел чистичка то не така стоят нещата при семейства с малки деца където тапицерията не е защитена от любопитните малки ръце, които пипат навсякъде и оставят сериозни петна от шоколад, чипс или сок. Как се действа при такова екстремно замърсяване  възможно ли е меката мебел да изглежда винаги като нова? Всъщност се нуждаете от професионални услуги за пране мека мебел, които ще решат кардинално проблема със засъхналите петна.

Защо професионални услуги за пране на мека мебел

Има битови повърхности, които са доста деликатни като материи. Те наистина не могат да се почистят само с прах и четка, тъй като рискувате да ги увредите. А това на практика означава или претапициране на меката мебел или подмяната ѝ с друга. На фона на това, че не сте инвестирали малко пари в нея е нормално да потърсите специализирана експертна помощ. Именно тук идва решението за наемане на професионални услуги за пране мека мебел.

Екипите по пране на мека мебел са наясно с това, че всяка една материя и мебел е уникална сама по себе си, което на практика изисква:

пране на мебел
  • Използване на специални машини и препарати, които не увреждат материите;
  • Прилагане на иновативни способи за ефективна грижа и дълбоко почистване;
  • Използване на дезинфекциращи средства, които унищожават бактериите и акарите, които са се настанили в дълбочина в меките тъкани и матраците;
  • Ароматзиращи продукти, които допринасят за приятното и свежо ухание от току що изпраната мека мебел.

Специалистите по професионални услуги за пране мека мебел прилагат задължителни правила за извършване на дълбоко почистване на меката мебел. Сигурно е, че крайния резултат ще бъде повече от удовлетворяващ, тъй като се стартира от изтупване и премахване на праха и мръсотията, провежда се детайлно изпиране и третиране на упоритите петна, същинско изпиране и подсушаване на меката мебел.

Експертите по професионално пране на мека мебел залагат на нови технологии за качествено почистване и поддържка. Дори да полагате ежедневна грижа и да използвате почистващи продукти, мощна прахосмукачка и ароматизиращи средства за да върнете блясъка на меката мебел то е трудно постижим възстановителен ефект, който да помогне на обзавеждането да изглежда като ново. Не си губете времето с действия, които не са по-силите ви, а възложете чистотата на любимия си диван на специалисти с доказан опит. Все повече са домакинствата, които осъзнават огромните ползи от прилагане на професионални и компетентни услуги. Това е грижа, отговорност и ангажираност към живота на мебелите у дома. Ето, че вече имате достатъчно причини да подходите правилно и да наемете професионални услуги за пране мека мебел.

Мистър Клийн е екип, който няма нужда от представяне, тъй като хилядите доволни клиенти са живата реклама, която разгласява положителните си отзиви от употребата на квалифицирани почистващи услуги. Всяко посещение на адрес, при което клиента желае да се възползва от професионално пране е свързана с:

  • Анализ на материалите;
  • Извършване на тест за приложимост на даден вид препарат към съответния естествен или изкуствен вид материя;
  • Предоставяне на благоприятна и свежа среда, благодарение на идеално почистени и изпрани мебели;
  • Гаранция за високо качество и отлична цена.

В зависимост от типа на меката мебел е важно да знаете, че прането се извършва с оглед на чист дом и осигуряване на здравословна среда. Именно поради това не подценявайте професионалното пране на мека мебел, което е желателно да се извършва веднъж годишно в зависимост от степента на натоварване.