Защо да изберем модерна разтегателна маса

Когато се налага да търсите ново обзавеждане за трапезарията винаги първото за което се сещате е масата. Тя трябва да бъде достатъчно голяма и здрава като конструкция, защото ще се натоварва ежедневно и съответно ще се използва максимално дълго време. Виж тук нови модели с разтегателен механизъм, които със сигурност ще направят ежедневието ви много по функционално и удобно. В моментите когато се налага ще увеличите площта на плота ѝ ще може да сервирате повече неща. Модерните мебели са направени от качествени материали, често се смесват повече от един, за да стане продуктът достатъчно интересен и да се комбинира лесно с останалите мебели от интериора.

Защо правоъгълната кухненска маса е най-добрият избор

Тези артикули се смятат за класически, защото на тях могат да се настанят до шест човека напълно спокойно. Виж тук предложенията. Традиционната правоъгълна форма позволява кухненската маса да бъде поставена в стандартни по размери стаи, като винаги ще изглежда елегантно, именно заради своята класическа визия. Виж тук новите модели с разтегателен механизъм. Благодарение на допълнителния плот, който се разтяга мога да седнат поне още двама души без никакъв проблем. Вижте тук подробности за моделите. Предлагаме да разгледате интересните съвременни дизайни, които за основа вместо класически крака имат един в нестандартна v или х-образна форма. Подобна мебел винаги ще се откроява и ще направи помещението много по-интересно. Вижте тук в каталога на Venus.bg още идеи. Разтегателна трапезна мебел Stork – (120+40)/75/76 см. – Дъб канзас / Тъмносив:

разтегателна трапезна маса

  • Кухненски модел „Stork“ е модерна маса за хранене с масивна база и правоъгълен плот със заоблени краища;
  • Дебелината на плота е 40 мм., снабден с разтегателен механизъм и може да се разтегне до 160 см;
  • Вместо с 4 крака моделът е с интересна основа с форма на многоъгълник, в която са комбинирани 2 цвята;
  • Трапезна маса „Stork“ е изработена от висококачествено ПДЧ материал с маламиново покритие. Вижте тук подробности за материала.

Модерните разтегателни мебели са с прецизна изработка и интересен дизайнерски вид. Кухненската маса вече не изглежда по стандартния начин, но в същото време са запазени нейните най-важни и основни функции.

Да купим ли кухненска маса по интернет

Не е задължително да губите ценно време, като обикаляте различни търговски обекти, след като има възможност да купите бързо и лесно от интернет магазин. Непременно вижте тук в каталога на Venus.bg огромното разнообразие от модели и стилове, които ще направят жилището ви много по модерно и функционално. Поръчката става лесно само с няколко клика на мишката, а цените са изключително достъпни и често промоционални.