Видове холни маси

Подценяването на холната масичка като мебелен атрибут показва, че не обръщате внимание на дребните детайли. Действително има много по-мащабни и изискващи внимание продукти от домашното обзавеждане, но когато се касае за изключително подчертаване на естетиката в интериора е необходимо да се фокусираме върху онези така наречени дребни детайли, които успешно постигат желания ефект. Мебели Арена представя в своя каталог богато разнообразие от видове холни маси, с които ще ви запознаем в днешната публикация.

Помощни решения за всеки кът

Сред едни от най-популярните модели са мини помощните масички. Те се отличават от стандартните по своите габаритни размери. Приоритетно за този модел са не само компактните размери, но и възможността те да бъдат използвани в различни пространства като всекидневни, спални, коридори, детска стая, балкон, веранда. Реално навсякъде, където изпитате нужда от това да използвате поставка за чаши, мобилен телефон или книга тези мини решения са близо до вас и в готовност да ви помогнат.

Друг съществен плюс в полза на вида е разнообразието от дизайни и стилове, в които се произвеждат. Ярки примери за това са моделите:

  • Dunya, състоящ се от три елемента, които можете да позиционирате на различни места;
  • Petek, който също е тримодулен и се предлага в модерни цветове крем, златист и орех;
  • Помощна масичка Mariffa с възможност за прибиране на различни вещи под капака ѝ.

Мебели Арена изненадват с богата палитра от предложения, което е показателно, че клиентите се интересуват от такива мини, удобни произведения за обзавеждане.

Разтегателни и повдигащи се механизми – функционалния избор

маса

Масите с механизми не са новост. Това, което се наблюдава при новите варианти е, че са фокусирани към оптимално удобство, което предоставят. Когато хола и трапезарията по необходимост делят едно пространство то със сигурност ще заложите а функции, които наистина биха били максимално практични за нуждите ви.

Модел холна маса с повдигащ се механизъм за трансформация в трапезна е перфектната алтернатива, която да комбинира две в едно. Наред с повдигане на достатъчно удобна за хранене височина е необходимо да подчертаем, че много модели се предлагат и с разтегателен механизъм, който да увеличи размера на плота.

Това са практични решения, които:

  • Спестяват пространство;
  • Осигуряват повече удобство;
  • Комбинативни и компактни са по отношение на размери;
  • Креативни и елегантни допълнения за всеки холен или всекидневен кът.

Постигането на удобна и функционална атмосфера сега е много по-приятно и лесно, а именно на Мебели Арена можем да разчитаме за едно уютно и комфортно кътче за срещи с приятели и близки.