Новините, които ни карат да се чувстваме горди българи. Кобрата – феномен в световния бокс!

Великите българи, които прославят страната ни с научните си или спортни постижения наистина са много. Именно такива личности ни карат да се чувстваме горди, че сме родени и живеем в страна, създала достойни хора, които заслужават уважение и респект. Разбира се, популярността на някои от тях се преплита и с жълтите новини, които са неизменна част от това да присъстваш под прожекторите. Но широко скроените и уважаващи постиженията, а не това какво се случва в личния живот на хората, направили малката ни страна по света известна определено биха подминали подобни клюкарски информационни сайтове. Такъв е случая с един от най-добрите спортисти на нашето време Кубрат Пулев. Човек, който е достоен да бъде наречен велик българин попадна под прицелите на жълтите клюки и това до голяма степен се превърна в негатив към неговата автобиография. Но това ли е важно и на това ли трябва да акцентират наши и чужди новинарски медии? Всъщност разумния читател предпочита да търси за Кубрат Пулев новини, които касаят и са свързани с неговите професионални и спортни качества, както и изяви. Все пак това е шампион в своята категория, който успява под българския флаг да спечели световни призове, което всъщност се оказва важната и значима новина.

Кубрат Пулев

Ако и вие не се блазните от клюкарските новини и търсите качествена и достоверна информация за предстоящите двубои, за онова което определено е мотивиращо и носи гордост за всеки българин то забравете за скандалите и изберете новините от fightnews.bg. Тук ще откриете истински качествената информация за българската звезда Кубрат Пулев, за неговите преживявания и емоции на ринга, за онова, което е наистина важно за да прославиш страната си и с гордост да вдигнеш над глава българския трибагреник. А за да стигнеш до тук наистина е важна дисциплина, упоритост, труд, тренировки до предела на силите. Ето това е повод да търсим новини от чисто професионален и спортен план за звездата на българския бокс, а не да се ровим в личния живот и да търсим сензацията.

Новини, статистики, прогнози и очаквания, както и интервюта от професионалната кариера на Кобрата ви очакват в fightnews.bg – сайта за силовите спортове, които носят на страната ни не само популярност, но и респект. Защото има с какво да се гордеем – не със заучени и измислени скандали, а с реални постижения на спортисти от ранга на Кубрат. А спортиста определено е повод за гордост, тъй като показва изключително добра подготовка и кондиция във всеки мач, в който се изправя на ринга.