Уникалният модел на матраци ТЕД – матрак Матера

Матраци ТЕД са лидери в матрачната индустрия. С всяка изминала година, броят на техните потребители се увеличава, а качеството на продуктите им става все по-добро, достигайки и дори подминавайки най-добрите световни марки. Но има един модел сред тяхното богато портфолио, който се откроява от всички останали с неговите изключителни качества и характеристики .Това е продукт, който не може да откриете никъде по света, сертифициран и признат за уникален по рода си модел. Неговото име е матрак Matterra. В тази статия ще разберете всъщност какво прави модела толкова невероятен.

  • Сърцевина на матрак Матера

Ядрото на този модел е съставено от предпочитаната в момента технология i-Springs Super Comfort, които са допълнителни укрепени с щанги. Това са индивидуално пакетирани пружини, които създават необходимата опора на тялото, няма скърцане, независими са една от друга, много подходящи за двойки, които да не усещат движението на партньора си. В комбинация с тях са разположени слой полиуретанова пяна и от другата страна – мемори пяна. По този начин, получавате две страни с различно усещане, както и зимна и лятна страна. За лятото е подходящо да обръщате матрака от страната с полиуретановата пяна, а за зимата с мемори пяната. Причината за това е, че memory foam е термочувствителен материал, който се влияе от температурата и се адаптира нежно според вашите извивки. За още повече стабилност, матракът разполага и с полиуретанов борд, който обвива пружините. Всичко това е облечено в нежен калъф от висококачествен плетен текстил. Матрак Матера предлага средна степен на твърдост с идеалната височина от 26 см и цели 10 години гаранция. До тук този матрак звучи като всеки един друг модел с покет пружини. Но защо всъщност е толкова уникален?

  • Уникалното при матрак Matterra

Ако се вгледате внимателно в дамаската на матрака, ще забележите едни нежни кръгчета, наподобяващи черупката на охлюв. В тях всъщност се намира това, което прави модела единствен по рода си. Той разполага с вградена защита от геопатогенните влияния, правейки го единствения „интелигентен“ матрак. Това всъщност е защитно устройство, което разпръсква вредните магнитни полета в точките на мрежата на Хартман. Матрак Matterra е тестван в лабораторията за квантова медицина и е патентован модел.Избирайки матрак Матера на матраци ТЕД, спокойният сън ви е гарантиран. Ще се събуждате без болки и никога повече няма да се притеснявате за страничните влияния. В on-line магазин за матраци Mattro.net може да намерите матрак Матера на най-добра цена, както и изобилие от много други матраци от висок клас с най-доброто качество.