Кое прави холната секция незаменима

Когато обзавеждаме дневната стая един от важните въпроси, които възникват е какъв тип холна секция ще е подходяща. Естествено мебелирането на тази зона не може да мине само с купуването на мека мебел и холна масичка. За да бъде картината изцяло завършена и интериора функционален се нуждаем както от  поставка за телевизор, така и от различни шкафчета и чекмеджета за съхранение. Мебели Венус е доказал се с времето търговец, който ще ви помогне да изберете най-оптималния вариант за вас.

Кое прави холната секция Венус важна и полезна

Тази мебел не е просто част от декора, а много потребна и функционална за интериора вещ. Независимо колко на брой са модулите и как ще ги разпределите в пространството, тяхната вместимост е достатъчно добра за да съхранявате голям брой вещи. Обикновено в хола се подреждат книги, сувенири, предмети със сантиментална стойност и техника. Една част от домакините използват стъклените витрини за да покажат любим и ценен сервиз. Размерите на тези артикули в магазин Венус са разнообразни за да могат да се поберат в стандартно изглеждаща стая и в атрактивна с неправилни форми. Клиентите предпочитат средната част да е ниска и стабилна с няколко чекмеджета за да могат да сложат телевизора си точно там. Предлагат се и допълнителни полици, които са изработени от материала на основната холна секция. Така те изглеждат като продължение и част от базовата мебел.

Холна секция City 6050 Сонома арвен 629/ Сиво кобалт гланц – с LED осветление от Венус:

Модулна секция
  • Плавно затваряне на вратите;
  • LED осветление (бяла светлина);
  • Два стоящи шкафа;
  • ТВ шкаф и етажерка;
  • ТВ шкафът е с две чекмеджета и две ниши;
  • Секцията е предназначена за монтаж към стена.
  • Материалите от които е изработен моделът са MDF и ПДЧ.

Най-общо казано, цялата конструкция независимо как изглежда е създадена да ни предостави така нужното място за съхранение. Посетете страницата на Венус и изберете модел, който ще допълни обзавеждането в дома ви.