Как да изберете най-добрия холов ъгъл за дома си

От дълги години хората търсещи мебели са наясно, че ъгловите модели са едни от най-практичните и функционални за всяко жилище. Това да си осигуриш комфорт и да обособиш  пространството по най-правилния начин е повече от перфектно, когато целим да направим обстановката в жилището си действително в уютна. В най-голяма степен това касае хола, като любима зона за цялото семейство. Мебели Венус днес ви представят ъгловите дивани от които ще останете очаровани.

Ъгловия диван Венус – модерен и практичен

В каталога ще откриете наистина огромно разнообразие от най-различни по вид ъглови дивани. Някой от тях са класически г-образни с една лежанка, други са п- образни или пък с два подлакътника. Всички разновидности са достатъчно комфортни и от вас зависи, кой ще предпочетете. Главното което ще ви насочи в избора е свободното пространство в хола, което трябва да обособите като функционален кът за почивка. Механизмите, които притежават почти всички модели са много практични и спокойно може да ги използвате ежедневно. Голяма ракла под седалката и функция сън, са перфектното допълнение към вашата нова мебел за хола. Качествената изработка и здравите тапицерии са перфектни, тъй като от ъгловия диван се очаква да бъде използван ежедневно поне няколко години.

П-образен Холен ъгъл

Мебели Венус ви представят модел който ще ви впечатли със своя дизайн и характеристики. П-образен Холен ъгъл Голф П ДЕКО – с функция сън и две ракли:

  • Снабден с функция сън, която лесно може да го превърне в удобно легло;
  • Две ракли за багаж под лежанките;
  • Моделът на Венус се изработва от зигзаг пружини и тапицерия, с избор на цвят.

В зависимост от интериора във вашия дом, изберете цвят и модел диван от Венус, който да подхожда на останалите неща в стаята. Една толкова практична и устойчива на износване мебел, ще ви създаде необходимия уют и времето прекарано в почивка, ще бъде качествено и пълноценно.