Какъв тип имоти предпочитат новодомците в София

Брокерите на недвижими имоти в София забелязват, че търсещите нов дом семейства се ориентират към жилища, които да им носят нужното спокойствие. Именно това е повод да се наблюдава особен интерес към така известните като имоти лукс софия. Споменаването на термина безспорно ни навежда на мисълта, че това не са просто имоти, които са по-скъпи, а много по-стойностни и ликвидни във времето. Такива жилища се търсят и винаги ще се търсят, тъй като клиента плавно се ориентира от замяна на масовото с друг тип домове, които се отличават с класа, уют, качество и най-вече сигурност.

Отличителни белези на жилища със стойност

Ако преди години се приемаше, че това са просторните апартаменти, които се намират в централната част на града то сега се наблюдава друга тенденция. Много повече луксозни комплекси затворен тип и сгради се строят в райони с природа, отдалечени от шумотевицата на града и подчертаващи така наречения еко начин на живот – без мръсен въздух, без прекомерно струпване на хора, без екстремно натоварване на пътния трафик.

нов дом

На пръв поглед това са ключови закономерности, с които се отличават лукс имотите в София, но не това е достатъчно за да се наредят сред стойностните жилища, които все повече българи избират за свой дом. Сред ползите от инвестиране в качествено жилище са:

  • Винаги перфектно поддържани общи части;
  • Купувате обект, който е ликвиден както за продажба така и за отдаване под наем на добра цена;
  • Качествено строителство, което отговаря на европейски стандарти;
  • Спокойствие и безопасност за имота и имуществото ви.

Когато човек осигури нужното на семейството си качествен луксозен дом, то удовлетворението и чувството за пълноценност е гарантирано.

Лесно ли се намират хубави жилищни сгради

За тази работа си има професионалисти. Не игнорирайте брокерите на луксозни имоти, тъй като това са добре обучени експерти, които могат да ви насочат към жилище, което:

  • Отговаря на изискването ви за локация;
  • Съобразяват финансовите ви възможности с предложенията на пазара;
  • Намират качествени решения от доказани строителни предприемачи;
  • Ще ви спестят излишни главоболия и загуба на време и пари.

Хубавия дом се отличава не само като архитектура и външен вид. Луксозните имоти не са просто бляскава обвивка, а гаранция за комфорт. Минимално начислени общи части, паркомясто или гараж, двор или парк, практично организиране на пространствата с цел оптималното им използване. Ако и за вас това са основни приоритети се нуждаете от услугите на Galardo Real Estate – компания с утвърдена репутация в продажбата на луксозни сгради и комплекси в София и страната.