Изборът между разтегателна и неразделна маса

Щом настъпи моментът в който ще избираме нова мебел започваме да се колебаем между различни модели и варианти. Трапезарията естествено е важно място в което е необходимо да инсталираме наистина функционална и комфортна мебел, която да е състояние да побере цялото семейство, а често и гости. Удобната разтегателна маса Венус е елементът, който ще завърши дизайна на кухненската зона. Добрият разтегателен модел е решение, което ще спести ценно място.

Защо да предпочетем разтегателната маса Венус пред неразтегателната

Малките апартаменти обикновено не ни позволяват да подредим един истински и традиционен трапезен кът. Често масата на която се храним се намира в кухнята, а посрещаме гостите си в хола. Разтегателната маса Венус ви позволява много бързо и лесно да увеличите пространството на плота и да настаните голям брой хора, а щом гостите си тръгнат отново я връщате в първоначалния ѝ вид и помещението става подредено и организирано. Формата която ще изберете зависи от големината на стаята и от вашия вкус, но трябва да имате предвид, че кръглата маса в разтегнато положение става елипсовидна.Тази форма придава на интериора уют, разчупва правите линии и се вписва чудесно в жилището.

Разтегателна маса

Какъв да бъде материалът от който е изработена новата ни разтегателна маса Венус:

Това е въпрос който вълнува всеки един клиент изправен пред решението да се сдобие с определена мебел.

  • Естествена дървесина – класически избор на качествен артикул, който се слави със своята здравина и устойчивост. Въпреки по-високата цена – инвестицията винаги си заслужава;
  • Ламинирано ПДЧ и MDF – модерни и висококачествени материали налични във Венус, които предлагат необходимата надеждност и разнообразие от цветови нюанси. Поддръжката е много лесна, а в същото време цената напълно достъпна;
  • Стъкло – модерните напоследък стъклени мебели са изработени от закален материал, което ги прави изключително устойчиви и в същото време леки и елегантни.

Разгледайте разтегателните модели в каталога на магазин Венус и изберете подходящия за вашето жилище.