Красиви холни маси представят от онлайн магазин Арена

Една хубава холна маса би могла да разнообрази доста естетично веки скучен кът за почивка. Затова днес ще надникнем в сайта на магазин Мебели Арена, в който изобилието от красиви и изтънчени решения няма как да не ви впечатли. С какво очароват и привличат новите тенденции  производството на помощни масички и кои са онези модели, към които се отчита висок ръст на продажбите ще разкрием в днешното четиво. Защото дори минималистичен елемент като холната маса има силата да подобри стайлинга и облика на един от най-натоварените и посещавани интериори в дома.

Съществени характеристики на холните масички

В каталога на Мебели Арена ще намерите разнообразие от холни масички. Всеки от моделите е прекрасен сам по себе си и може да удовлетвори най-изтънчения вкус. Но има някои аспекти, по които продуктите се отличават един от друг, което ги превръща в разнородни спрямо функционалност и приспособимост.

Особеностите на този тип мебели се дължат на:

  • Техните размери. От минималистични, приличащи на поставки до големи, които могат да бъдат използвани дори като маса за хранене са идеите, от които можете да се възползвате;
  • Материали за изработка. Тук са невероятно многобройни вариантите за направата на интересни и функционални маси за хол. Най-предпочитани са тези от ПДЧ, МДФ, стъкло, камък, плексиглас, ПВЦ и други;
  • Механизми. Те могат да бъдат такива за повишаване удобствата на домакинството. Такива са разтегателни, повдигащи, различни ниши под плота и други.

Изложените характеристики са приоритетни за клиента, когато му предстои да избира масичка за своя хол. Именно с присъствието ѝ пространството придобива значимост и индивидуалност.

Най-продаваните

маса

Логично е онези, които се предлагат на най-добри цени да се радват на огромен интерес от страна на клиентите. По-висок ръст на продажбите се наблюдава и при онези малки масички, които са компактни и могат да се използват на различни места в дома и дори откритите площи като веранда или балкон.

Ако трябва да конкретизираме някои от представените в каталога на магазин Мебели Арена модели то това са:

  • Комплект холна и помощна маса Monaco, който се състои от три елемента с широка приложимост в жилището – хола, коридора, спалнята;
  • Модел Dunya, отличаващ се със своята елегантност и красота;
  • Холна маса Trixi, изработена от масив и прекрасно адаптираща се в класически интериор;
  • Иновативен модел Jess, който ще ви впечатли с разчупения си дизайн и скрити чекмеджета.

Изобщо богатия асортимент от прекрасни модели холни маси ни показват възможността да организираме и декорираме хола си така както желаем.