Какви са преимуществата на модерните холни дивани?

Не купувате много често нова мека мебел и е нормално тенденциите в производството на тези артикули да се изменят. В момента в търговската мрежа ще откриете изключително разнообразни варианти дивани, от които да избирате. Случва се подобно многообразие да обърка потребителите, затова днес ще ви дадем и няколко препоръки как да изберете подходящ. Мебели ВЕНУС: качествени дивани в много цветове и размери от много производители е перфектната възможност да направите жилището си модерно и комфортно.

Кое прави специални съвременните дивани?

Това е един от най-важните артикули във всяко жилище. След като разгледате актуалните модели, ще ви направи впечатление че те се изработват в най-различна форма. Има стандартни прави, ъглови с лежанка, с различни механизми, п-образни модулни, канапета и други. Лесно ще определите подходящ за вашия дом, ако се съобразите с това, колко души ще го ползват ежедневно.

Дори да имате желание да купите по-голям артикул ви предлагаме да се съобразите с размера на стаята и с това дали той ще стои добре в нея. Важно е да има достатъчно разстояние между отделните мебели в случая холната маса и секцията. Може да разчупите обстановката като вземете два малки двуместни дивана, които да се разположат един срещу друг и така да разчупите атмосферата. От Венус предлагат един примерен вариант. Холен ъгъл Карина – с функция сън и ракла:

  • „Карина“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени покет пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към този ъгъл е раклата за съхранение;
  • в допълнение получавате и две малки практични табуретки, които се съхраняват отстрани на меката мебел.

Голям и красив диван, който е специално разработен да ви създаде необходимия комфорт и да имате достатъчно пространство за настаняване на повече гости.

Защо да инвестираме в мека мебел с функция сън?

Потребителите се стараят когато купуват ново обзавеждане, то да може да се използва в най-различни ситуации. Точно и затова днес диваните имат механизми за разтягане и ракли под седалките. Купувате една вещ, а получавате много различни приложения.

Това вече не е просто мека мебел на която прекарвате свободното си време, но и ракла също така и голяма спалня. Тези екстри могат да се използват всеки ден или при необходимост, без никакъв проблем, защото не заемат специално място и не плащате по-голяма сума заради тях. Съвсем нормално е да предпочетете диван с функция сън, за да направите дома си уютен и стилен.