Защо е добре да поверите инсталацията на радиаторите за парно на фирма?

Професионалните екипи, които извършват различни ремонтни дейности по отоплителните инсталации са все по-търсени от клиентите. Причините за това реално се конкретизират с някои съществени фактори, касаещи качеството, сигурността и подобряване ефективността от използването на уредите и топлинните разпространители. Съществен момент, който би могъл да ви осигури отлични условия при експлоатирането на радиаторите е именно техния качествен монтаж. Що се отнася до това да се осигурят наистина добри условия то определено такива биха подсигурили само опитните и с доказани умения експерти от Хидростарт. В какво се състои самия принцип на монтаж и издаване на гаранции предстои да разкрием в днешната публикация.

Може ли неправилния монтаж да увеличи разходите ви за отопление?

Специалистите са категорични, че когато става въпрос за отопление момента на избиране на съоръжения и тяхната инсталация е доста деликатен. Причините някои стопани на имоти да пропищят от високи отоплителни сметки е именно некачественото оборудване и оформление на пространството с подходящата инсталация.

И да, сигурно е, че дори при неправилно монтиране на най-обикновен панелен радиатор може да се наложи да платите скъпо и прескъпо за топлина. Затова са важни три неща:

 • Избор на радиатор, който отговаря на най-висок стандарт за топлообмен;
 • Определяне точната позиция на тялото;
 • Надежден и гарантиран монтаж.

Само в този ред можете да бъдете сигурни, че отоплителната система ще работи ефективно и това ще се отрази на икономиите, към които се стремите. Перфектното оборудване би било наистина дефинирано като такова, тъй като имате на разположение екип, който да се погрижи прецизно да инсталацията по всички правила.

За да не се окаже, че вместо да сведете до минимум разходите за отопление са значително по-високи от очакваните намерете правилния подход като възложите изпълнението на услугата на професионалисти;

Списък с етапи, включени в инсталационния процес

радиатор

Може да изглежда лесно отстрани да се направи инсталиране на радиатор, но когато сами тръгнете да се ангажирате с тази задача ще установите, че е непосилна за вашите възможности. Много са особеностите на радиаторите и техните специфични изисквания за свързване към системите за отопление. За да качествено изпълнението на задачите и да можете да разчитате на перспективи, които да осигурят дълголетно и безпроблемно решение то е очевидно, че имате потребност да се възползвате от всички онези удобства, които професионалния екип на Хидростарт е в готовност да ви осигури.

Списъка с етапите, които ще бъдат извършени в процеса на инсталация са:

 • Оглед;
 • Изготвяне на детайлна оферта, в която са описани цените на съответните извършени от специалистите манипулации;
 • Съвет и подбор на нови тела;
 • Източване на водата от инсталацията;
 • Демонтиране на  старите радиатори;
 • Почистване на системата;
 • Свързване на новите тела с тръбите на отоплителния уред;
 • Напълване на системата;
 • Обезвъздушаване;
 • Тестване.

Това са задължителни етапи, без които е немислимо да се проведе качествен процес, при който да се гарантира, че монтажа на телата е наистина ефективен и ще подобри отоплителния режим в имота. Предизвикателствата, с които водопроводчиците се сблъскват обикновено се отнасят до това, че има редица предизвикателства, които се характеризират с особеностите на имота и системата, с която се осъществява отопляването.

Гаранции за качествен монтаж

Основната причина да приемете предложението за инсталиране от професионален екип е това, че свършената работа ще бъде с гарантирано качество. Разбира се, че не винаги българския потребител се ръководи именно от това и обикновено допуска грешката да избере евтина услуга, но с последващи проблеми и неволи.

За да не се окажете в омагьосан кръг, в който нито имате възможност да изберете надеждни радиатори, нито пък те да работят ефективно е време да се възползвате от такива идеи и предложения, които се характеризират с огромния си потенциал за перспективно експлоатиране. Само с услугите, които ще бъдат проведени от опитен специалист имате на разположение шанса да оборудвате имота си оптимално надеждно. С гаранциите за качествен монтаж можете да бъдете сигурни в това, че:

 • Ще извлечете максимума от отоплителната система;
 • Удължавате многократно живот на радиаторите;
 • Няма риск от възникване на хидравлични удари, тъй като са спазени всички правила и особености за инсталиране по най-високи стандарти за безопасност;
 • Получавате надеждно и качествено отопление, намаляващо и оптимизиращо сметките за топлина през зимата;
 • Разполагате с екип, който при необходимост от отстраняване на дефект или проблем ще реагира адекватно.

Прилагането на услугите на фирма, чиято работа е придружена от гаранции за качествен монтаж е показателно, че можете да сте спокойни, че това, което ще получите са наистина практични и ефективни решения за своя дом. Специалистите от Хидростарт прилагат високите си умения и опит за да спомогнат системата за отопление с радиатори да работи добре, безопасно и сигурно.

Затова не се колебайте да се консултирате с екипа и да се възползвате от техните насоки и идеи за подобряване на отоплителния процес в жилището или търговския ви обект. Отлични условия и цени, качество и гаранции – има защо да изберете професионалилзма.