Важно ли е какъв диван ще изберем за хола

Обзавеждането отразява нашите разбирания за естетика и практичност. Всяко помещение в жилището е хубаво да ни носи спокойствие и комфорт за се чувстваме добре и да си почиваме приятно когато сме у дома. Холът е помещение което се използва от цялото семейство и там изпитваме най-голям релакс, ако разбира се сме подбрали правилната мека мебел. Прочети повече за новите и модерни дивани, които предлага каталога на онлайн магазин Venus.bg. Различните модели предлагат и различни плюсове от които може да се възползвате.

Какъв трябва да бъде перфектният холен диван

За да се чувства цялото семейство спокойно и комфортно в дневната, меката мебел трябва да бъде достатъчно голяма и всеки да е настанен добре. Диванът определено е добре да подхожда като размер и форма на помещението в което е поставен, така ще се спази симетрията и интериорът ще придобие завършен вид. Прочетете повече за различните възможности, които ви очакват онлайн във Venus.bg. Днес са модерни моделите с лежанка, които имат г-образна форма и много приятно оползотворяват пространството. Двуместните и триместни артикули също продължават да бъдат избирани, а понякога и комбинирани за да се оформи холен кът. Прочетете повече за съвременните механизми които притежават диваните. Благодарение на тях моделът се разтяга и използвате меката мебел като спалня когато това е нужно. Тук ви представяме характеристиките на един актуален модел. Луксозен клик-клак модел POEM с ракла – бежово/кафяв – прочетете повече за него:

диван поем

  • „POEM“ е луксозен артикул с две декоративни възглавници, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • Предлага се с функция сън (клик-клак механизъм) и разполага с ракла под седалището;
  • Моделът е тапициран с качествена текстилна дамаска, подплатен с пълнеж от високоеластичен пенополиуретан и мебелна вата. Прочетете повече за материалите от които е изработен моделът.

Артикул, който ще направи дневната едно комфортно място за почивка и релакс. Диванът предлага достатъчно площ за да настаните и гости, а те да се чувстват добре дошли.

Как да изберем цвят за новия холен диван

От особено значение е какъв ще бъде цвета на меката мебел, защото тя е обемна и веднага се забелязва щом влезете в стаята. Прочетете повече за артикулите в каталога. Цветът трябва да е добре подбран и да съответства на зададения интериор. Освен това е препоръчително да остане актуален възможно най-дълго време, понеже диванът ще се ползва поне няколко години. Може да изберете универсален, който лесно се съчетава с всичко и не се натрапва като визия. Това са нюансите на кафявото, сивото, бежовото и други пастелни тонове. Ако искате нещо открояващо се го изберете внимателно и с вкус за да бъде приятен акцент. Прочетете повече за възможностите които имате онлайн.