Вдъхновяваща спалня в зелено

Колкото и нехарактерен да е зеленият цвят за спалнята, той може да я преобрази по един разкошен начин. Ако ви се струва, че този нюанс е неподходящ, ще се опитаме да ви покажем обратното. Подбирайки мебели от спално обзавеждане https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти, ще имаме възможност да разгледаме, различни по дизайн артикули.

Луксозен спален комплект

Стандартните мебели, които са ни необходими за спалнята са:

  • Легло. Големината на което, ще съобразим с помещението, за което го вземаме;
  • Гардероб. Неизменна част от спалното обзавеждане, то допълва визията;
  • Нощни шкафчета. Компактни, но задължителни;
  • Скрин. Финалният щрих, от който да не се лишаваме.

След като се снабдим със спално обзавеждане venus, в подходящия нюанс, може да пристъпим към декорацията на нашата зелена спалня. Зеленият цвят притежава редица положителни влияния, върху нашата психика, той се асоциира с природата и хармонията на живота. Много подходящ за стая, в които искате да се чувствате спокойни и отпочинали, а спалнята е точно това място.

Елегантната визия на зелената спалня

Боядисвайки, само основната стена в тъмно зелено, тя ще бъде акцентът, на който може да поставите дори картини в различни форми. Спалното обзавеждане от venus, ако е в цветовете сиво, бяло или дъб, ще контрастира на стената. Освен за почивка, може да аранжирате стаята и като хоум офис. Прибавяйки едно семпло бюро с етажерка, вие ще си отделите кътче в което да съчетавате работата и релакса. Този вариант е подходящ, ако нямате достатъчно място в апартамента.

Бихте могли, да си купите легло, чиято табла е облицована в кадифе, нейната височина ще позволи оптически да се издължи стаята. А едното от нощните шкафчета, приспособете като тоалетка, отново с идеята да спестим място. Цветът на леглото е добре да е в синхрон с килима, който също ще е оригинален, ако е в зелената гама.

 И накрая цялостното спално обзавеждане може да бъде завършено с едно зелено растение, което ще се впише чудесно във визията на стаята.