Защо да разположим удобен диван в кухнята?

Традиционно в жилищата където се оформя зона за хранене, хората разполагат маси и столове. Ако вместо този комплект изберете ъглов диван за кухня, ще създадете една по-различна и комфортна обстановка. Подобна мебел лесно ще се впише в интериора, заради своята практична и комбинативна форма. Пространството ще стане предразполагащо към почивка и с удоволствие ще се настанявате за вечеря. Онлайн може да поръчате такъв вид мебел от сайта на https://www.venus.bg/диван-за-кухня. Потребителите, които са избрали нещо подобно със сигурност са останали доволни, защото вече имат още едно място в жилището, в което могат да си почиват активно.

Как ще променим интериора с инсталирането на модерен диван за кухня?

В съвременните малки апартаменти трябва да бъдат поставени мебели, които са многофункционални и могат да се използват по различни начини. Такъв артикул се явява кухненският ъглов диван, защото формата му е практична и е снабден с допълнителни модерни екстри.

Разтегателният механизъм винаги е полезен, когато присъства в дадена мебел, защото я прави практична и удобна. Благодарение на дивана в кухнята ще имате още едно място за сън, което може да бъде дори основно. Комфортът, който се предлага е много висок, а цената на артикула изключително ниска.

Това е и причината този вид диванчета да присъстват в много апартаменти. Под седалките разполагате с голяма ракла за багаж и така не купувате допълнителни мебели, за да не утежнявате обстановката и излишно. Около масата вече могат да седнат повече хора и всички да се чувстват добре, за да прекарат спокойно времето си.

Ще имате и място в което да изпиете сутрешното си кафе или да се настаните, за да свършите служебна работа. Магазин Venus.bg предлага следния модел – Кухненски ъгъл Цвети – с функция сън и 2 бр. Ракли:

  • „Цвети“ е удобен и практичен кухненски ъгъл с функция сън и две ракли;
  • той се трансформира бързо и лесно в удобно легло, чрез механизъм подматрак;
  • отделните модули дават възможност за обръщане на ъгъла (ляв или десен);
  • в зависимост от помещението и Вашите предпочитания.

Красив и модерен дизайн, който ще ви създаде уют и спокойствие. Жилището ви ще стане много по-удобно.

Къде ще откриете подходящ ъглов диван?

Препоръчваме ви да изберете интернет покупката, защото именно тук мебелите са с изключително достъпна цена. Разнообразието е много голямо и са представени повече от един производител. Потребителят има възможност да избере тапицерия, която ще подхожда на интериора в жилището и така да направи обстановката максимално елегантна и комфортна. Не е за пренебрегване и безплатната доставка, чрез която ще получите покупката си бързо и удобно.