Защо е модерно и удобно да притежаваме скрин в спалнята?

Всяка мебел от интериора на спалнята е от значение. Тук трябва да разполагате с голямо и комфортно легло, подходящ гардероб и нощни шкафчета. Ако разположите в стаята и модерен скрин за дрехи тя ще придобие съвсем различно излъчване и ще стане по-уютна. Подобни мебели може да откриете в специализираните магазини като Венус. Научете повече за възможностите на практичните поставки, в които може да съхранявате не само дрехи, но и други вещи. Те са познати с това, че имат голям и удобен плот, върху който би могъл да се разположи телевизор или да оформите тоалетка.

Какви удобства ще ни създаде скринът в спалнята?

Това е онази част от жилището, в която също прекарвате доста време, защото именно тук се приготвяте, за да излезете. От голямо значение е дрехите ви да бъдат подредени и организирани правилно, за да намирате бързо и безпроблемно всичко. Често по-фините материи изискват специална грижа и не са подходящи за подредба в гардероба. Ето защо се нуждаете от практичен и функционален скрин за дрехи.

Той е съставен от няколко просторни чекмеджета, в които може да нагънете внимателно любимите си тънки тоалети и бельо. Благодарение на тази мебел в стаята ще стане много по-приятна, хармонична и с дизайнерски завършек. Скриновете се изработват от качествени и модерни материали, притежават и механизми за безшумно отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета. От Венус ще ви представят един много хубав и актуален модел. Скрин и тоалетка с табуретка-ракла Роксан – по поръчка:

скрин
  • скрин и тоалетка с табуретка-ракла Роксан „ са част от спален комплект „Роксан“, към колекция Express;
  • моделът е с четири големи чекмеджета, с метални царги и ПДЧ дъно;
  • тоалетката е с повдигащ се плот-огледало;
  • съчетана е с табуретка-ракла, която е с тапицирана седалка-капак и прави колелца;
  • изработени са от висококачествени материали.

Качествена и функционална мебел, чрез която лесно ще промените интериора на спалнята.

Устойчиви ли са мебелите изработени от ПДЧ?

Потребителите все по-често се доверяват на обзавеждане изработено от модерните MDF и ПДЧ плоскости. Тези материали много приличат на естествената дървесина с тази разлика, че са значително по-евтини от нея. С тяхна помощ производителите представят изделия с различен дизайн и цвят, които имат и гланциран ефект. Важно е да споменем, че мебелите направени от MDF и ПДЧ се поддържат много лесно и са достатъчно стабилни и устойчиви за дълга експлоатация. Заслужава си да инвестирате в подобно обзавеждане, защото срещу скромна инвестиция ще направите дома си уютен и красив с модерния скрин.