Как да обзаведем красиво антре с подходящ шкаф за обувки?

Интериорът на антрето е добре да бъде приоритет за всяко семейство. Входното пространство е лицето на един дом и е важно да е уютно, гостоприемно и най-вече подредено. Това ще стане, ако изберете подходящи мебели, които да съчетаете, за да постигнете перфектния интериор. Мебели Венус предлагат красиви и разнообразни шкафове за обувки, които са задължителен елемент от това обзавеждане. Артикулът, който ще купите може да бъде голям или малък, висок или нисък, но при всички случаи е важно да побира любимите ви чифтове обувки. Моделите, които ще намерите в интернет магазина са качествено изработени и ще бъдат използвани години наред безпроблемно.

Как да изберем модерен шкаф за обувки?

Онлайн ще откриете красиви и разнообразни дизайни, от които да избирате. За да се спрете на конкретен е важно да прецените с колко свободно пространство разполагате в дома си. Обикновено коридорът е малък и тесен, затова трябва да подходите оригинално и да комбинирате мебелите по правилен начин.

Препоръчваме ви шкафовете за обувки тип пейка, защото са изключително функционални, побират доста и могат да бъдат използвани като място за сядане. Към тях може да прибавите класически модел с падащи вратички и така ще си осигурите достатъчно места, за да подреждате обувките.

Старайте се мебелите, които сте инсталирали в антрето да бъдат в един дизайн и стил, както и цветово да се комбинират, защото цялостната обстановка зависи от вашите решения. От магазин Венус предлагат да научите повече за един от новите модели. Шкаф за обувки 100 – бяло:

  • „шкаф модел 100“  е снабден с възглавничка;
  • двуредов механизъм за съхранение;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм.

Силна и практична мебел, която ще направи зоната много уютна и ще ви създаде допълнително удобство.

Защо да изберем шкаф в бяло за коридора?

Един от основните въпроси, когато се купуват нови мебели е в какъв цвят да бъдат те. В момента модните тенденции диктуват да залагаме на бялото, защото то изглежда елегантно, стилно и красиво. Изключително подходящо е за коридора, понеже отваря пространството и създава усещане за много простор. Прави малкото и тясно пространство да изглежда светло и красиво. Не се тревожете, как ще поддържате перфектна честота, защото съвременните мебели са изработени от материали, които позволяват да бъдат забърсвани със суха кърпа и няма да се повредят от влага или някакъв друг вид замърсяване. Те имат ламинирано покритие, което ги предпазва. Няма да сгрешите, ако изберете модерен нов шкаф за обувки в бяло.