Създайте перфектната детска стая

За да обзаведете наистина практично и красиво детската стая, трябва да се съобразите с някои критерии, а не да купувате първите мебели които видите. В нея детето трябва да се чувства сигурно и щастливо, да изпитва вдъхновение и да използва всички артикули спокойно и безпроблемно. Стаята, трябва да отразява неговите интереси и предпочитания. Ако е достатъчно голямо, може да го включите в подбора на мебелировка от www.venus.bg и да се получи нещо наистина прекрасно.

Кои мебели за детска стая ви препоръчват от venus

Естествено започваме от леглото – възможностите са неограничени. От единично, с ракла, с чекмеджета, ъглово до двойно и двуетажно. Въпрос на ваш личен избор е какъв вид ще купите. Не пропускайте секцията, защото тя е изключително функционална мебел, много зависи с какво пространство разполагате, но ако то не е голямо вземете комбинираща се с бюро и шкаф. Бюрото трябва да бъде удобно и функционално за да може детето спокойно на него да пише домашните си. Артикулът за съхранение на дрехи, може да бъде както гардероб, така и практичен скрин или комод. Ако дрехите, които искате да държите на закачалка са повече, тогава изберете гардероб в противен случай – ниската мебел с големи чекмеджета, ще ви свърши по-добра работа.

Секция Сити

Днес ще ви представим няколко интересни модела venus, подходящи за детската стая:

  • Детско легло Сити 2025 -Оборудвано е с две чекмеджета. Подходящо е за еднолицев матрак с размер 90/200 см;
  • Секция Сити 5014 – бюро и гардероб -бюро, шкафове, етажерки и двукрилен гардероб с лост и рафт;
  • Етажерка Сити 3022 от venus-снабдена с 4 вратички с плавно затваряне и ниши за съхранение на книги или други аксесоари.

С помощта на мебелен магазин venus и малко креативност от ваша страна, безпроблемно ще създадете перфектната детска стая в която вашето съкровище да прекарва дълги и щастливи мигове. Разгледайте продуктовия каталог и съчетайте хармонично избраните елементи.