Каква трябва да бъде удобната и практична кухня

Държим всяка една стая от дома ни да бъде добре обзаведена с качествени и функционални мебели. Със сигурност прекарваме не малка част от деня в кухнята, защото там се приготвя храната, пием сутрешното си кафе и се събираме със семейството край масата. Мебелите трябва да са достатъчно удобни и практични, за да се чувства домакинята комфортно и с удоволствие да върши домакинската работа. Красива и съвременна кухня  https://www.venus.bg/кухни може да намерите онлайн и да поръчате бързо и лесно в няколко стъпки. Всички комбинации са професионално съчетани и ви предлагат множество удобства.

Какви са характеристиките на съвременното кухненско обзавеждане

То обикновено се състои от горни и долни шкафове съчетани по един естетичен начин, което го прави красиво и елегантно. Освен перфектната визия този вид обзавеждане предлага и много други функционалности. Шкафовете и чекмеджетата имат механизми за плавно отваряне и затваряне. Подбрани са практично в зависимост от тяхната функция. Долните шкафове служат за вграждане на електроуредите и съхранение на по-големи домакински принадлежности. Докато горните често имат отворени рафтове или красиви стъклени витрини за балансирана визия и естетика. Тук подреждаме по-леките неща като сервизи и подправки.

Материалите от които се правят артикулите са MDF и ПДЧ. Те се обработват по-лесно от естествената дървесина, издържат на влага и замърсявания и най-важното предлагат на клиента избор от множество цветове. Venus.bg препоръчва следния вариант. Готова ъглова кухня Сити 975 – Сонома арвен – 280*182 см. – с цели термоплотове, плавно затваряне:

кухня

  • Готова кухня „Сити 975“- предложение с ъглово разпределени шкафове, с цели термоплотове;
  • Шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • Колонен кухненски шкаф  за вграждане на фурна и микровълнова фурна
  • Долен шкаф с врата и рафт;
  • Долен шкаф с две врати и един рафт вътре, подходящ за вградена мивка (80 см.);
  • Долен шкаф с врата и рафт за поставяне в ъгъл;
  • Долен шкаф с две врати и един рафт вътре, подходящ за вградена мивка (60 см.);
  • Долен шкаф с две големи чекмеджета;
  • Долен краен панел.

Създайте красив и функционален интериор с готов комплект поръчан онлайн.

Причини да изберем ъглов монтаж

Много хора твърдят, че това е най удобният вариант, защото имате достъп до най-важните уреди и до плота. Ако архитектурата на вашето жилище позволява монтирайте обзавеждането по такъв начин и се възползвайте от практичния работен триъгълник. В зоната където се готви и чисти постоянно, трябва да се стремим да търсим удобство и практичност. Този вид обзавеждане е много добре конструиран и обмислен, за да ви предложи най-доброто.