Модерни идеи за малка спалня

Едно от предизвикателствата, които стоят пред новодомците  е да успеят да обзаведат малката си спалня и то така, че да не им липсва нищо. Трудно начинание е наистина това, но пък в никакъв случай не е невъзможно особено ако разполагат ес правилните идеи. Ако пък ви липсват такива днес ще надникнем в най-доброто интериорно списание Естило, в което ще намерим практични съвети за избора на мебели, които наистина да бъдат приложими и в мини пространството, с което следва да се справим успешно при организиране и мебелиране. Безспорно няма значение дали стаята е малка или голяма, защото приоритет в изготвянето на интериора е именно нашето индивидуално удобство и комфорт. С модерни идеи за спалня, които ни предлагат интериорните специалисти от Естило определено ще можем да се справим с нелеката задача да създадем удивително и ефектно местенце за романтика, почивка и спокоен сън.

идеи за спалня

Всеки би предпочел голямо и удобно легло, но ограничената площ едва ли ще позволи такъв креват. Възможностите тук, които можете да ползвате са прибиращо се към гардероба легло или пък практичен разтегателен диван. ето, че когато имате нужда можете бързо да трансформирате стаята и тя да се преобрази в идеална зона за почивка. Сигурно повечето от вас виждат типично обзавеждане за детска стая, но не и родителска спалня. Ако държите на традиционен облик с модерни акценти обаче ще предложим варианта спалня само с легло и малък гардероб. Тук са сметка на голямото легло ще се наложи да направите компромис с гардероба, което пък на практика означава, че ще имате по-малко място за прибиране на домашен текстил. Естествено, че и тук Естило има модерно решение и то е тапицирано легло с подмарачна площ. И ето, че с правилен модел легло успявате да намерите и още пространство, в което да съхранявате вещите си – например спално бельо или пък сезонния текстил.

След леглото е важно да се обърне внимание  и на гардероба като типичната втора по важност мебел в спалнята. Особеното в случая е това, че действително при малките спални идеите за гардероби са ограничени, но това не бива да ви отчайва. За да можете спокойно да боравите с тази мебел е важно да изберете правилното отваряне. А безспорно лидерските позиции за модерно и прецизно такова е плъзгащите се врати. Изключително адаптивни, функционални и модерни като идеи са тези гардероби, тъй като на пазара откриваме перфектните модели, които дори разполагат с огледални врати, автоматично изключващи необходимостта от тоалетка с огледало. Ето как само с два основни детайла можете да откриете идейно и модерно обзавеждане и за вашата малка спалня.