Лесно ли е да изберем модерен ъглов диван за трапезарията?

Модерното обзавеждане се отличава с това, че е изключително функционално и комбинативно. Мебелите са конструирани, така че да ви носят само удобства и да направят обстановката много по-приятна. Ако ви предстои да променяте интериора на трапезарията или обзавеждате чисто ново жилище, ще насочим вниманието ви към познатите кухненски ъгли. Те са мебел, която винаги присъства в практичните и добре организирани помещения. В продуктовия каталог на venus.bg ще намерите много интересни модели, които се отличават със своята функционалност и модерен дизайн.

На какви изисквания е добре да отговаря кухненският ъгъл?

Ако сте се насочили към покупката на подобен артикул, трябва внимателно да обмислите къде ще го разположите в помещението. От конкретната зона и свободно пространство ще прецените дали да се насочите към ляв или десен монтаж. Производителите ви предлагат модели с по компактна конструкция и такива достатъчно големи, да се използват като класическа мека мебел. Съобразете се с това какво точно очаквате от кухненския диван, преди да поръчате.

Ако само ще се настанявате около масата, за да се храните той може да бъде и по-обикновен и малък, но ако нямате друг кът за почивка ви е нужен голям и по-комфортен артикул. Същото важи и за вида тапицерия, която ще изберете като има луксозни и елегантни, но и по-обикновени. Кухненските ъгли разполагат с механизъм за разтягане и често хората ги ползват като легло. На него може да се настаните след обяд за почивка или да поканите гости, които ще нощуват. Както и да изберете да се възползвате от тази екстра тя е полезна и не повишава цената на изделието. Днес от магазин Venus.bg ви предлагат един чудесен пример. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Светлосив/Флорални мотиви:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Красив и свеж кухненски ъгъл, снабден всички механизми и екстри, които ще направят жилището ви е много по-удобно.

Защо е важен начинът на изработка?

Диваните, които се използват в трапезарията, трябва да бъдат изключително здрави и устойчиви, защото са натоварени ежедневно. Тежестта, която понасят никак не е малка и затова е препоръчително в изработката им да е включена естествената дървесина. Тя гарантира дългосрочна стабилност и дълъг експлоатационен живот. Пълнежът на облегалките и седалките както и тапицерията също трябва да бъдат с добро качество и изработка.