До колко важна е мини масата за хола ни

За да бъде цялостен и завършен холния интериор няма как да пренебрегнем ролята на холната масичка в него.  Сигурно е, че това е третата по важност част от обзавеждането в стаята, в която прекарваме най-много време. определящо е да се намери идеалната възможност, стил, размери и дизайн, която да се внедри така, че наистина да удовлетвори очакванията ни. Характерно за холната маса е това, че с нея можем да правим какво ли – да поставяме чаши с напитки на нея, да я ползваме като поставка за дистанционни, книги, списания, а не са малко и хората, които си признават, ме я ползват за вдигане на краката си с цел да си починат. И как след като тази мебел се нарежда сред важните за хола ни да изберем нова? Отговорите предстои да представим в следващите редова.

Три причини да не пропускате холната маса в интериора си

Само три, но наистина решаващи за това да направим стаята прекрасна и очарователна. Холните масички са една революционна мебел, която както стана видно служи за какво ли не. И така, ето ги онези три важни причини, поради които не бива да я подценявате като интериорен акцент:

"https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси"
  • Организатор

За да има синхрон и онези дребни детайли като телефони, книги, дистанционни да не бъдат разхвърляни из хола именно холната масичка се явява ефективния ви помощник, на който да се доверите за тази организация. Когато вещите са поставени на плота ѝ то винаги знаете къде да ги търсите, защото това е тяхното място;

  • Функционалност

Липсата на площ може да бъде мотив да се храните на холната маса. За да бъде удобно можете да изберете модел с повдигащ разтегателен механизъм;

  • За повече разкош

Хола е мястото, в което определено търсим естетичния момент, а холната масичка успява да го постигне със завидна лекота.

Много интересни и практични холни масички ви очакват в каталога на Венус, така че сега е момента да се възползвате от добрите идеи и да си поръчате своето стилно холно бижу.