Какъв вид мека мебел да изберем за малката дневна?

Всяко семейство иска да направи дома си уютен и красив, а за тази цел е от значение, какви мебели ще бъдат разположени в него. Понеже най-важното помещение си остава дневната ви предлагаме, да се съсредоточите при избора на подходяща мека мебел. Венус малки ъглови дивани са чудесен избор за хората, които не разполагат с много свободно пространство. Хубаво е, че мебелите се изработват в най-различни размери и така клиентът има шанс бързо да намери подходящите за неговия дом.

Защо ъгловият диван е удобен за малката дневна?

Ако искате да оформите дома си стилно и красиво ви съветваме, да подмените интериора на дневната. Тук от най-голямо значение е меката мебел, която следва да бъде съобразена с размерите на помещението. Семействата, които живеят в по-малки апартаменти не бива да се притесняват, че няма подходящи артикули за техния дом. Днес в търговската мрежа ще откриете прекрасни малки ъглови дивани, които ще ви създадат търсения комфорт и ще предложат допълнителни екстри.

Обърнете внимание, че разполагат с разтегателен механизъм, чрез който бихте могли да ги използвате като легло. Друга екстра е наличието на ракла под седалките, в която да прибирате завивки или някакви други вещи. Цената на ъгловите дивани не е никак висока и лесно ще може да подмените старата мека мебел с нещо ново и по оригинално. От магазин Венус препоръчват – Холов ъглов модел мини Тони:

диван
  • холов ъглов диван мини Тони създаден от висококачествени материали;
  • включва диван 2-ка и лежанка, предлага и една допълнителна функционалност – ракла и функция сън;
  • лежанката се повдига и разкрива практична ракла, подходяща за съхранение на багаж;
  • чрез издърпване на седалищната част пада гърба и получавате удобно легло, което е идеалното решение когато ви е необходимо допълнително място за сън.

Удобен и качествен ъглов диван, който би заел своето подходящо място във вашия дом. По-малките размери ви дават възможност да обособите кът за почивка, без това да отнеме много от пространството в стаята.

Кои са най-предпочитаните цветове на тапицерии в момента?

Забелязва се тенденция повечето хора да залагат на сигурното и да избират дамаска в неутрални тонове. Това най-често е сиво, бежово, черно или тъмносиньо. Производителите ви дават богат каталог, от който да избирате, затова не се ограничавайте само в тези нюанси. Важно е да се съобразите с интериора на своя дом и с преобладаващите цветове в него. Бихте могли да експериментирате с нещо по-ярко, което ще превърне меката мебел в своеобразен център, привличащ погледите.