Лесно ли е да изберем матрак онлайн

За повечето хора е доста трудно занимание, избирането на нов матрак. За разлика от мебелите, които трябва да съчетаем с интериора и да комбинираме подходящо, тук е важно да намерим наистина комфортен артикул, който ще отговори на потребностите ни. Понеже подобна покупка не се прави прекалено често се притесняваме дали ще намерим подходящ и дали той ще ни бъде достатъчно удобен по време на сън. Ще ви улесним, като предложим да разгледате онлайн магазин Мебели Венус, където има артикули във всякаква твърдост и разбира се качествено изработени от разнообразни материали.

На какви критерии трябва да отговаря идеалният матрак

Ще останем доволни от инвестицията, ако се наспиваме добре на новата вещ и тялото ни е максимално отпуснато. Може да се насочите към конкретен матрак в зависимост от твърдостта, която предпочитате докато спите. Добре е да знаете, че меките модели са създадени за хора, които спят на една страна, сменят позицията си и определено нямат болки в гърба. Твърдите матраци са препоръчвани, ако спите по корем и редовно се оплаквате от дискомфорт в гръбначната област.

Трябва да прецените еднолицев или двулицев модел ще изберете. Това зависи от самото легло и от сумата, която искате да отделите за покупката. Венус днес ви представя един прекрасен пример. Двулицев матрак Сирена Ултрафлекс:

матрак

  • Матрак Сирена Ултрафлекс (двулицев) ще Ви осигури комфортна зона за сън, благодарение на допълнителният слой омекотена пяна и силиконизирани антиалергични влакна;
  • те придават мекота в иначе ортопедичното ядро;
  • сърцевина с висока плътност и еластичност POLYFLEX спомага непрекъснато да се поддържа натиска на рамената, талията и таза, независимо от теглото и ръста на човек;
  • капитониран калъф е с дамаска с Микро клетъчна отворена структура;
  • гарантира максимална проветривост и цип за безпроблемно сваляне, с цел пране и поддържане на добра хигиена.

Модел гарантиращ удобство на спящия, изработен по най-модерна технология.

Защо потребителите предпочитат двулицевите модели

Повечето клиенти избират да вземат по-скъп матрак, за да го използват дълго време и да не се налага да правят такава покупка в близките няколко години. Двулицевите артикули са изработени малко по-сложно. Използвани са иновативни материали, които осигуряват определена температура, опора и различни други екстри на спящия. Дори имате възможност, ако избирате за семейната спалня двете половини да са с различна твърдост, когато желанията ви с партньора се различават. Калъфите са зимни и летни, за да се охлаждате в горещото време и затопляте студеното. Също така са обработени и антиалергични, важно условие за съвременния живот в който има все повече алергени.