Какво легло трябва да изберем за детската стая?

Всяка покупка на нови мебели е важна за семейството. Щом става въпрос за обзавеждане на детската стая, родителите отделят много повече внимание. Това е така, защото мъниците прекарват там голяма част от времето си и трябва да се чувстват напълно комфортно, когато си почиват или играят. Основна мебел тук е леглото, затова днес ще се фокусираме именно върху неговия избор. Ако разгледате офертите в сайта https://venus.bg/детска-стая/детски-легла ще забележите, че изделията са много разнообразни не само като размери и дизайни, но и като практически възможности.

На какви характеристики трябва да отговаря новата мебел?

Когато оформите интериора в стаята на детето, трябва да помислите за това, как ще разпределите мебелите в пространството, за да бъдат отделните зони разумно оползотворени. Съвременните детски легла се отличават със своя естетичен дизайн и различни удобства които предлагат. Производителите са заложили на красивите и семпли линии, които лесно биха се вписали в обстановката като ще я допълнят достатъчно красиво. Фокусът е върху качеството на изработка и това леглото да бъде достатъчно здраво и стабилно. Малчуганите не са свикнали още да пазят вещите си и е възможно да скачат отгоре, да се катерят което би ги поставило понякога в опасни ситуации.

В случай че тази мебел е достатъчно добре конструирана, приятна на допир и практична, тя ще издържи натоварването. Отличават се модерните детски артикули изработени от естествена дървесина, защото тя е напълно екологична не отделя никакви вредни химикали във въздуха и може да се каже, че практически правите една дългосрочна инвестиция. В сайта на Venus.bg можете да разгледате следния вариант. Легло Димо – 82/200 см., Натурален:

детско легло
  • моделът „Димо“ е подходящ за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицев е нужна подматрачна рамка;
  • има гръб към стената и две чекмеджета в основата – без дръжки с телескопични сачмени водачи;
  • за изработката на изделието е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • с възможност за ляв/десен монтаж на ъгъла.

Качествените единични модели са изключително функционални и комбинативни, за да оформите пространството по ваше предпочитание. Наличието на допълнително място за съхранение чрез инсталираните чекмеджета, е удобство за всеки родител, който държи стаята да е винаги подредена.

Как да съчетаем детското легло с останалите артикули в интериора?

Ако изберете нова мебел в неутрален цвят, какъвто е нюансът на дървесината ще може да направите всякаква декорация. Преценете опциите и съчетайте артикула с останалото обзавеждане. Семплите и елегантни детски легла са хармонични, не задължават с визията си и биха изглеждали много добре във всякакъв стил обзавеждане.