Как да направите детската стая уникална с модерно легло-кола

Обикновено при избора на мебели се стремим да купуваме качествени артикули на максимално достъпна цена. Когато обаче ни предстои да обзаведем стаята на нашето малко съкровище сме готови да вложим по-голяма сума, за да бъде мястото действително уникално и незабравимо. Както знаете детската стая се запомня за цял живот и след време малчуганът с умиление ще си припомня колко внимателно сте избрали интериора, който се е запечатал в съзнанието му завинаги. В момента едни от най-интересните детски легла са във формата на леки автомобили и могат да бъдат намерени тук https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла/детски-легла-коли. Моделите и възможностите са разнообразни затова разгледайте внимателно и преценете кой модел ще допадне на детето.

Защо да изберете легло-кола за детската

Малчуганите живеят в свой свят който е изграден от много фантазии и мечти. Те са склонни да използват мебелите около тях, за да си измислят истории и да разиграват различни сюжети. Когато леглото е оформено като автомобил със съответните модерни атрибути – отварящи се врати, светлини и звукове те много по-лесно ще се настроят към игри и забавления. Разбира се този вид коли са много подходящи за момчетата, но има и доста момиченца които се увличат по скоростите. Направете помещението наистина различно като инвестирате в луксозно легло кола от Venus.bg. Много практично допълнение за родителите е наличието на повдигащ амортисьор който ви позволява да подреждате дрехи и вещи в подматрачното пространство. Представяме ви един от новите модели на търговеца. Модел полицейска кола MST Police 90/190 с дистанционно – черно/бяла – дънно осветление, светещи фарове, джанти, кожени седалки:

детско легло

  • „ MST Police“ е с форма на спортна кола и размери на единично легло;
  • Има дънно осветление, светодиодни фарове и джанти;
  • Вратите се отварят, кожена тапицерия и две кожени седалки;
  • Звукова система (4 различни звука), които се контролират с дистанционно (управление-музика чрез Bluetooth) и сирена;
  • Към артикула е включена и подматрачна рамка;
  • Подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 90/190 см;
  • Ръбовете са с кант и заоблена форма, за да се избегнат острите ръбове.

Направете интериора нестандартен и фантастичен, за да има детето ви прекрасни спомени.

Да купим ли атрактивна мебел от интернет магазин

Подобни нестандартни решения за интериора на детската най-лесно може да откриете в онлайн магазините. Не се колебайте да се възползвате от такъв вид предложения, защото щастието на децата е най-важно. Кое момченце няма да е впечатлено, ако стаята му е мебелирана с подобна атрактивна лека кола. То ще заспива щастливо и усмихнато, за да се събуди на сутринта отново бодро и да продължи с игрите.