Красив маникюр с продуктите на Red Fox

Дълготрайността на маникюра се оказва съществен приоритет за повечето дами. За несе налага непрекъснато да се грижат за ноктите си решението, което предлага козметичната индустрия е за ползване на гел лак. Със сигурност бихте си позволили професионален маникюр с гел лак два-три пъти годишно, но ако цената ви ес струва твърде висока то мисълта за оборудване на домашно студио въобще не е необичайна. Да, домашен гел лак имате възможност да си правите и у дома стига да приложите всички онези принципи  за правилното поставяне и грижа. Освен спазване на основните правила сред главните неща, които трябва да предвидите са и високото качество на използваните продукти.

Представяме ви гел лакове за идеален домашен маникюр

Креативността, която може да прояви една дама върху ръцете си наистина не винаги изисква професионален курс по маникюр. Очевидно има жени, които разполагат с така наречения вроден усет за естетичност. При тях направата на маникюр у дома е изключително приятно хоби занимание, с което се заемат в свободното си време. За да справят с него обаче са необходими качествени професионални материали, които да вложат в изпълнението на замисъла си. Предлагаме ви гел лакове, които са българско производство и наистина могат да допринесат за удивителните резултати, които желаете да постигнете. С гел лакове Red Fox не просто съвършен и наситен цвят ще получат перфектно оформените ви нокти, а можете да разчитате на:

Red Fox
  • Дълготрайност;
  • Безопасност;
  • Изисканост;
  • Маникюр без повреди и напукване в рамките на две седмици.

Red Fox предлагат на своите клиенти най-доброто на българския пазар. Освен богата палитра от наситени цветове в колекцията производителя предлага пълен комплект от продукти за постигане а съвършен и дълготраен маникюр. Не само цвета е решаващ, а също така и останалите материали, които са необходими като:

  • Каучукова база за гел лак;
  • ТОП лак с лепкав слой, подходящ за поставяне на декорации;
  • ТОП лак без лепкав слой, който придава удивителна здравина и завършек на маникюра ви;
  • Стандартна основа и база;
  • Обезмаслител за нокътната плочка и много други.

Не е каприз инвестирането в професионални гел лакове Red Fox. Това е гаранция, че вашите нокти винаги ще бъдат защитени и няма да бъдат подложени на гъбични инфекции, които са характерни за гел лаковете с ниско и съмнително качество. С Red Fox получавате безкомпромисно качество, здрав и дълготраен маникюр в любимите си тонове. Без напукване, без белене, без осветляване на цвета – с Red Fox си гарантирате до 20 дни изискани и прекрасно оформени нокти.