От какви мебели имаме нужда за повече комфорт в спалнята?

Спалнята е специална стая във всеки апартамент, която е хубаво да ви създаде усещане за комфорт и релакс. Тук мебелите задължително трябва да са съчетани красиво и естетично, защото ги възприемате като една обща конфигурация. Разгледайте модерните спални комплекти 160 200 в сайта на Венус и изберете подходящ за вашия дом. Това са най-практичните предложения в момента, тъй като всички модули съдържащи се в тях са подбрани професионално и дори изработени в една линия. Качеството също е на високо ниво, здрави и устойчиви мебели, които ще ви служат дълго.

Какво включват модерните спални комплекти?

Вече няма нужда да търсите мебели за спалнята поотделно и да се притеснявате, че някои от тях не си отиват. С помощта на спалните комплекти ще постигнете перфектна дизайнерска визия в стаята и ще се настаните възможно най-бързо. Те съдържат удобно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Всички модули са в една продуктова линия, направени от идентичен материал, цвят и дори декорации.

Подбрани са в зависимост от това да се чувствате максимално комфортно и да имате пространство за съхранение на дрехи и багаж. Леглата с размер 160 на 200 са едни от най-предпочитаните, защото са по-големи и ви осигуряват необходимия комфорт по време на сън. Важно е всеки елемент включен в спалния комплект да заема своето място в стаята така, че да се използва удобно и лесно. От магазин Венус ще ви запознаят по-подробно с едно ново и съвременно предложение от сайта. Спален комплект 160/200 см – Далас – Кашмир/Сиво:

спалня
  • комплект „Далас“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което се състои от легло с две нощни шкафчета;
  • голям гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и откриване на подматрачно пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак за размери 160/200 см, като за двулицевия е необходима закупуването на подматрачна рамка;
  • по желание може да поръчате огледало и скрин за да придобие спалнята Ви завършен вид.

Изключително оригинален и съвременен дизайн мебели. Спалният комплект ще превърне пространството за почивка и сън в едно по-приятно място, в което с удоволствие ще прекарвате част от свободното си време.

Да изберем ли обзавеждане изработено от МДФ и ПДЧ?

Това са актуални материали, от които се правят мебелите в последните години. Те вече доказаха своите високи качества и устойчивост. Много се доближават до естествената дървесина, без да са така скъпи и тежки като нея. Една от най-хубавите характеристики на обзавеждането изработено от MDF и ПДЧ е това, че се поддържа много лесно хигиената и запазват дълго красивия си вид.