Как да аранжирате функционална спалня

Решението – какво да бъде леглото в спалнята е личен избор, който трябва да бъде много добре обмислен и обсъден със вашата половинка. Стремежът на всеки към комфорт, удобство и не на последно място красива външност ни навежда на мисълта, че ни е необходим модерен елемент, който да отговаря на всички наши критерии. Популярните през последните години модели ще откриете на  venus.bg и сами ще  разберете, че това за момента са най-добрите предложения, които може да откриете на пазара.

Тапицирани спални venus – основните характеристики

Определено тези мебели са предпочитани от любителите на луксозните неща. Леглото е тапицирано с мека и красива дамаска от текстил или еко кожа, а при някой модели и естествена. Те предлагат много по-голямо удобство от класическите легла. Това, че всички остри ъгли са скрити е просто фантастично и повече няма да се притеснявате, дали ставайки през нощта ще се блъснете в някой остър ъгъл. Най-голямото предимство на тапицираните спални venus е високата и удобна табла. Тя е декоративен елемент, който променя значително излъчването в стаята и в същото време е наистина практична, вие бихте могли дълго да стоите подпрени на нея и да четете книга или да гледате телевизия. Разнообразните модели на спални venus, много ще ви помогнат в избора.

Тапицирана спалня

Тапицирана спалня Ланс – 140/200 :

  • За изработката е използвано висококачествено ПДЧ;
  • Разполага с подматрачна рамка, повдигащи амортисьори и ракла, което го прави подходящо за двулицев матрак;
  • По Ваше желание може да поръчате предложените от venus матраци;
  • Еко кожата прави модела много елегантен.

Поради важността на това помещение във всеки дом, много отговорно трябва да подберете всички мебели, които ще поставите там. Освен красивото и комфортно легло не пропускайте възможността да се снабдите с красиви нощни шкафчета, достатъчно обемист гардероб, който да побере дрехите ви и евентуално изтънчена тоалетка за дамите. Очаквам Ви в магазина!