Кои са най-подходящите играчки за децата?

С времето децата свикнаха с различни и разнообразни играчки, които обаче не са толкова качествени. Най-често те са направени от пластмаса, което позволява те да се чупят много по-бързо. От известно време насам хората предпочитат да влагат средства в наистина здрави продукти, направени от естествена дървесина. Те са много харесвани от малчуганите, защото на допир са приятни, устойчиви са и развиват детската креативност. Wooden Magic е български производител, който предлага на децата едни от най-хубавите и забавни артикули. Те имат образователни и забавни функции и никога няма да омръзнат на малчуганите. Могат да се предават през поколенията и ще радват най-малките ежедневно.

Какви са ползите от използването на такива играчки?

Този вид играчки са проектирани така, че да бъдат едновременно интересни и оригинални, но и да развиват образователните способности на децата. Те развиват различни умения и стимулират въображението на малчуганите. Могат да си измислят различни ситуации, в които да използват новите си играчки без тревога, че нещо ще се счупи или пък вече няма да им бъде интересно. Благодарение на този тип артикули ще се развия фината моторика разпознаването на цветове форми цифри и други много по-лесно отколкото с друг вид занимания. Едни от най-предпочитаните модели са тип пъзел, където се подреждат различни части и едновременно имаме движение и разсъждение. Клиентите на Wooden Magic предпочитат следните разновидности:

Детски дървен ортер за форми и цветове Polar B

  • детска дървени геометрични блокчета Тooky Toy – много добре повлиява геометричното мислене, фината моторика и въображението. Полезна игра, която развива сръчността. Помага на креативността и въображението, както и на добрата координация.
  • детски дървен конструктор от 30 части – Фермата New Classic Toys – занимания което ще помогне много на пространственото мислене. Докато подреждат кубчетата децата следят определена логика и това им помага да развият по-бързо когнитивните си умения;
  • детски дървен гараж за коли Тooky Toy – моделите са забавни, развиват креативността и координацията, а изработката им е от изключително качествен дървен материал. Боядисани са в красиви ярки цветове с безопасни бои;
  • сгъваем Пиклер Триъгълник Medium – катерушката е една от най-предпочитаните играчки днес, защото е много комплексна и може да се използва от деца на всяка възраст. Те се катерят научават се да контролират движенията си и могат да се измислят най-различни забавни занимания.

В интернет каталога ще намерите много и разнообразни предложения, които ще се харесат на всяко дете.

Защо да инвестирате в дървени продукти?

Повечето семейства споделят, че този вид артикули са много по здрави и издръжливи от пластмасовите например. Те много трудно биха се повредили, а също така са и безопасни за използване дори от най-малките. Боите, с които са боядисани са напълно безвредни няма малки елементи, които да се отчупят и да бъдат глътнати от детето.

С подобен подарък осигурявате на детето дълготрайно забавление и много хубави, весели моменти. Дървените играчки до голяма степен са от полза на въображението и креативността, затова ви препоръчваме да ги предпочетете. Първоначално е възможно да дадете и по-голяма сума, за да ги закупите, но това е полезно за вашето дете и със сигурност ще разберете, че си е заслужавало.

По-добре малчуганът да има по-малко качествени дървени играчки, отколкото много чупливи некачествени и опасни.

Къде да потърсим този вид артикули?

Дървени играчки бихме могли да поръчаме по интернет, защото тук търговците представят много голямо разнообразие от модели. На едно място ще намерите предложения за малчугани от различна възраст и така по-лесно ще може да потърсите подарък или нещо друго, когато пожелаете. Качеството и безопасността на артикулите е гарантирана, защото се работи с едни от най-добрите производители, а част от нещата са конструирани и измислени в България. Цените са достъпни и конкурентни. Ако нещо ви се стори над финансовите ви възможности може да изчакате търговецът, да предложи допълнително намаление.