Защо детското легло тип „сандвич“ е фаворит сред клиентите

С раждането на детето отговорностите на неговите родители растат с всяка изминала година. Постоянно се налага да бъде правен някакъв избор – първа играчка, подходящи дрешки, детски легла. Леглото е първата мебел, която е необходима и често изборът му е доста труден процес за младите родители. На помощ идват консултантите в магазин Венус, които ще ви посъветват разумно на кои детайли да обърнете внимание. Напоследък се оформи мнение сред повечето клиенти, че детските легла тип „сандвич“ са най-практичното решение за всеки дом.

Защо да предпочетем такъв модел от мебели Венус

Вариантите на детски легла тип „сандвич“ са популярна опция за апартаменти с малка площ, където всеки сантиметър е от голямо значение. Детската стая е място, което не бива да бъде обсипано с множество мебели, а само с функционални и практични такива. Сгъваемите модели, ви дават възможността да притежавате още едно легло – прибрано компактно под основното. Това безспорно удобство може да ви бъде полезно когато някое приятелче остане на гости с преспиване или пък след време се сдобиете с второ дете. В днешно време функционалните мебели станаха любими на всички – пестят място, изработени са надеждно, а в същото време дизайнът им е фантастичен.

Детско легло

Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020 чудесен пример за качество от мебели Венус:

  • Достъпна цена от 211лв;
  • Получавате и практична етажерка;
  • Долното легло се издърпва посредством колелца;
  • Материалът за неговата направа и ПДЧ, а цветът е свежия – кестен Вирджиния.

Винаги е добре, когато се купува нова мебел, била тя детско легло или нещо друго, да се гледа напред в бъдещето. Различните функционалности, удобство и стилен дизайн са важни – затова моделът да бъде винаги актуален. Разнообразието от идеи в магазин Венус ще ви осигурят най-доброто за вашето малко съкровище. Не се колебайте да изберете качеството и практичността!