Живот без пари – как да го променим?

Пари, пари, пари… Всичко в този живот е вързано с пари, а когато ги нямаме в достатъчно големи количества, се чувстваме зле! Само се замислете как бихте живели, ако не получавахте добра заплата, която да Ви стига, за да покриете месечните си разходи… Или вече сте до болка започнати с ниските доходи, които са част и от Вашето ежедневие! Ако това е наистина така, ако постоянно се чудите как да изкарате някой допълнителен лев, за да водите нормален начин на живот, то значи сте попаднали на най-точното място. Днес ще Ви разкажем една история, в която всеки един от Вас би могъл да се припознае. Ще обърнем внимание на понятието „подобното привлича подобно“, също както и ще Ви помогнем да закрепите финансово си положение, което напоследък не е никак розово. Останете с нас!

монети

Имало едно време един човек, който се трудил усърдно, за да осигури на семейството си добро съществуване. Той, както и повечето от нас, работел от сутрин за вечер, а събота и неделя за него не са били онези два дни, които всички ние чакаме с нетърпение. Уикендът за същия този човек бил просто част от седмицата, когато за разлика от останалите хора той работел, без да си дава нито миг почивка… Потънал в самосъжаление, заради злощастната си участ, той не виждал по какъв начин как ще успее да подобри доходите си, въпреки че работел неуморно, примирявайки се със съдбата си. И все пак, той съумявал по някакъв начин да поддържа един нормален стандарт на живот, но само той си знаел какво му коства всичко това… Но заради семейството си, и по-точно заради неговото благо, той продължавал в същия дух, без да си дава сметка, докъде може да доведе динамиката на ежедневието му!

В един обикновен ден, ненадейно колата на добрия човечец се повредила, и той не можел повече да я използва. Позачудил се какво да направи, за да я ремонтира колкото се може по-скоро. Имайки предвид факта, че цялото семейство разчитало на семейния автомобил, той трябвало да вземе спешни мерки, но парите отново се намесват, правейки невъзможен ремонта на неговата кола… По Закона на Мърфи, винаги когато ни е зле, става още по-зле. Сякаш Вселената чака удобен момент, за да ни стоварите на главата цялата си ирония, само че на нас никак не ни е весело, когато се намираме в затруднено положение. Подобното привлича подобно, а Вие никога не бива да забравяте това. И ако продължите с четенето, ще разберете какво точно се опитваме да Ви кажем…

Сега нека се върнем към повредената кола на нашия герой, която разбира се си остава в това състояние за неопределен период от време. Или поне, докато той не успее да намери допълнителна сума пари, която да вложи в закупуването на авто части или каквото и да е… Наред с тази неприятна ситуация, изневиделица се появява и сезонен грип, който покосява цялото семейство. Сами разбирате, че положението става още по-мрачно, а героят ни е вече на прага на отчаянието, защото на всичкото отгоре и бойлерът е решил, че ще се включи в цялата тази картинка!

Разказваме Ви всичко това, за да добиете представа какво е положението в България в момента. Повечето от нас живеят именно по този начин, а стагнацията е навсякъде… Тя не ни позволява да се насладим на живота, също както и често ни подтиква да изпадаме в мрачни мисли и дори депресивни състояния! Парите наистина владеят ежедневието ни, а обстоятелства ни принуждават да се опитваме да печелим все повече и повече. Защото всичко е много скъпо! Защото сме длъжни да осигурим на семейството си нормален живот, а на децата си безгрижно детство. И въпреки, че усилията които правим в тази насока ни костват здравето и свободното ни време, просто нямаме друг избор. И също както нашия герой, повечето от нас не са никак богати. Дори напротив. Чудим се как да си платим месечните сметки, така че да ни останат и някакви пари, които да инвестираме в приятни неща като семейна почивка и т.н.  

Но можете да завъртите колелото на живота и във Ваша полза! Просто трябва да тръгнете отнякъде, за да привлечете положителна енергия на Ваша страна. След това всичко добро ще се случи от само себе си, но Вие сте онези, които трябва да положите началото на Вашия нов начин на живот. Възползвайте се от кредити срещу ипотека на апартамент и нека портмонето Ви се напълни с пари! Инвестирайте ги разумно и поемете глътка въздух. Забравете за черните мисли и вярвайте, че най-доброто тепърва предстои. Посрещнете Коледните и Новогодишни празници с усмивка на лице, без да се притеснявате, че няма да можете да купите подаръци за всички онези, които обичате. Не бъдете като нашия герой, който не вижда изход от тунела. Бъдете различни и покажете на останалите, че дори и в затруднено финансово положение, човек може да се справи, особено ако заложи на бързи кредити без доказване на доход! Най-важното при тях е, че дори не се изисква да имате редовна работа, или пък гарант по Вашия заем. Просто трябва да декларирате имот или земя на Ваше име, които ще послужат като застраховка, че ще върнете вземете назаем сума. Няма да трябва да се разхождате и до физически офис, като ще можете да подадете своето заявление и онлайн. Посетете Finstart още сега и изплувайте от дъното, където всичко е мрак, тъмнина и безпаричие!

Могат да се разкажат стотици истории за хора, които не живеят никак добре. Има толкова много семейства, които тънат в нищета, че чак не е за вярване… Тази статистика предизвиква у нас негативни усещания и съжаление, от които никой няма нужда, но как бихме могли да реагираме на ситуацията в милата ни родина? Оказва се, че трябва да работим на две места, за да разполагаме с достатъчно финанси. А какво се случва, когато пред над изникне някой спешен разход – дали за ремонт на колата, или за да си набавим лекарства…? След като заплатата ни няма да покрие подобни харчове, единственият вариант за нас си остава да прибегнем до кредити срещу ипотека на апартамент, които са „спасили“ не един или двама от нас! И вие намерете решение на паричните си проблеми в лицето на подобен вид заеми, също както и доверявайки се изцяло на Finstart – Вашият верен приятел в трудни времена!