Защо да наемете каяк вместо да купувате такъв за вашите хоби приключения

За да можете да се насладите на любимия си спорт е логично да разполагате с нужното оборудване. Но има такива, които са свързани с поддръжка на пособия и приспособления, които са обемни и изискват специални помещения за съхранение. Ако сте любители на рафтинга или на гребането с каяк са и нужни лодки, екипировка, специално ремарке за транспортиране на съоръженията и да не забравяме също така големия гараж, в който да бъдат на сигурно и безопасно място вашите хоби атрибути за да ги предпазите годни за използване по-дълго време. За жалост не всеки рафтинг почитател живее в къща и апартамента от сто квадрата не позволява да бъде използван за прибиране на оборудването за любимото хоби. Разбира се, че това не е повод да се отказвате от приключенията, които ви зареждат с положителни емоции, тъй като се предлагат каяци под наем, които можете да резервирате за използване.

Удобства на използването на съоръжения под наем

На първо място нямате ангажимент за търсене на място, което да е подходящо за съхранение на необходимите за хоби предизвикателствата ви съоръжения, екипировка и оборудване. Имайте предвид, че за грижата за каяк, гребла, неопренов костюм както и всичко, което е необходимо за да си осигурите приятно преживяване изисква доста усилия и разходи. Точно поради тези причини е много по-удачно, когато решите да погребете в Черно море или пък планинска река е добра алтернатива наемането на каяк.

Да обобщим! Наема е приемлив в случаите, в които:

  • Не разполагате с каяк;
  • Дори да имате възможност за закупуване на собствен нямате място, където да съхранявате плавателното средство;
  • Поддръжката и обслужването на екипировката и съоръжението е скъпо удоволствие.

Именно за онези от вас, които обичат приключенията, но не разполагат с нужните средства за да се насладят на забавлението от екипа на Рефлип предлагат пълен набор от оборудване за можете да се възползвате от супер екстремно изживяване.

Видове

каяк

Всеки почитател на гребането си има свои любими места. Едни обичат спокойните води, а други искат да изпитат огромното количество адреналин, благодарение на спускане по бързеите на планинските трасета. Точно затова от Рефлип предлагат на своите клиенти богат набор от варианти за каяци, които могат да бъдат наети за да се насладите на максимална степен на това невероятно приключение.

Колекцията, които се предлагат под наем включват:

  • Едноместни. Освен лодката при наемане получавате гребло и спасителна жилетка. Този модел се отличава с отлична маневреност и е подходящ за гребане в море, язовири и планински реки. Наема за ден е 50 лева, а за 7 дни – 200 лв.;
  • За бързи води. Това е специално съоръжение, което се отличава със своята ергономичност. За вашата оптимална безопасност с лодката получавате гребло, жилетка, каска и шприцка. Офертата тук е супер изгодна, тъй като за използване докато къмпингувате с компания приятели в планината можете да правите неограчени спускания за седем дни само срещу 240 лева наем;
  • Надуваем. Те са лесни за транспортиране, а осигуряват незабравимо преживяване от приключението, в което желаете да се пуснете. Наема за седмица също е 240 лева, а освен надуваемия каяк получавате две гребла, помпа, жилетки и каски.

Рафтинг лодки, двуместни каяци и още много други съоръжения можете да наемете за да си осигурите прекрасна ваканция със семейството и приятелите като се насладите на макс на любимото си хоби.

За супер емоции

Гребането доставя на тялото огромна енергия. Независимо, че е свързано с физически усилия и непрекъснато напрежение човек се нуждае от малко повече адреналин за да се почувства жив. Ако и вие търсите най-доброто забавление за лятото то точно сега ще можете да се възползвате от изгодните оферти за наемане на каяци или ратинг лодки, с които да потопите в революционни морски или речни забавления.

За повече информация относно всички оферти за наем на съоръжения и оборудване посетете сайта на Рафтинг център Рефлип.