Защо градинските висящи чадъри са сред предпочитаните от клиентите

Продуктовата гама от различни изделия, които могат да ни осигурят слънцезащита е огромна. В случай, че и на вас ви предстои да намерите идеалната алтернатива за летния сезон днес ще представим един от най-добрите и предпочитани модели чадъри, които са удачен вариант както за битови цели така и за бизнес пространствата на открито. Удобствата, които ще ви предостави градински чадър висящ Мебели Арена въобще не са малко, но първото, което ще привлече вниманието ви е именно неговата елегантна и стилна визия.

Максимален шик в двора

Както при интериорните площи така и тук в двора и градината не е без значение дали ще бъде спазена линията и концепцията за обзавеждане и оборудване. Водейки се от модернизирането на градинските атрибути, които се използват при хубаво време няма как при иновативен и съвременен имот да бъдат приложени някакви стандартни решения за слънцезащита.

За да си осигурите неповторим шик и да превърнете градината в луксозно и приятно кътче за отдих на открито ето, че сега имате идеалната възможност да се справите подобаващо. Модела градински чадър висящ е елегантното допълнение, което би бил изключително атрактивно и допринасящо за усъвършенстването на къта за релаксация. Благодарение на висящия чадър си осигурявате:

  • Уникален кът за отдих;
  • Луксозно оборудвана зона за почивка на открито;
  • Сигурна слънцезащита на обитаемата площ.

Характерно за този модел решения за слънцезащита е именно факта, че избирайки го допринасяте за спазване на модерната линия на оборудването съобразно високите си критерии за изтънченост и уют.

Запознайте се с част от колекцията

чадър

Гамата продукти, които от Мебели Арена представят на вниманието на своите клиенти наистина е впечатляваща. Подбрани така, че се впишат и във вшия двор тези модерни и многофункционални висящи градински чадъри се превръщат в един от предпочитаните варианти, тъй като се както красиви и стилни така и супер удобни за осигуряван на ефективна слънцезащита. Водещите продукти, от които сега можете да се възползвате дори с един клик са:

  • Градински модел „Banana Style“ UMB-001 red, който разполага с възможност за засенчване с регулируем наклон;
  • Градински чадър „Лале“ UMB-006B е луксозния избор с LED осветление, който да използвате дори през дъждовните летни вечери;
  • Градински висящ чадър тип „Камбана“ My Garden ZR2720 D за да можете да покриете максимално големи площи посредством диаметъра му от 3 метра.

Още много интересни и функционални висящи модели ще откриете в онлайн магазин Мебели Арена. Инвестирайте разумно и не подценявайте възможността за създаване на идеалната релакс зона на открито.