Уникалните маси с които хола ви може да изглежда различно

Една холна маса е значително важна за домакинството. Независимо от нейния размер или форма семейството ще хапва, ще гледа телевизия или ще посреща гости в нейно присъствие. В последно време са навлезли доста нови интересни тенденции в тези така важни за дома мебели. В тази статия ще ви запознаем с някои нестандартни нови за пазара видове холни маси, които безспорно ще ви заинтригуват.

Холна маса ,,Река”

Класическата холна маса е позната на всеки със своите универсални форми и визия. Тя се прави от какъвто и да е вид дърво или друг здрав солиден материал. Една такава маса е дала вдъхновение на Грегъри Класс .Той е изобретил един по-подобрен вид изделие, което буквално ще спре дъха ви. Продукта е невероятно стилен и интересно изглеждащ. Тази мебел би грабнала окото на всеки с нейните стилни приливащи се цветове. Акцента при изработката на тази мебел е в това, че тук се използва цветна епоксидна смола, която наподобява течаща в коритото си река.

"https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси/"

Изключително интересна е изработката на този тип холна маса, тъй като тук фокус са:

  • Естествените форми на дървото;
  • Преливащите се цветове на използваната епоксидна смола, която се излива в създадения от дървото калъп;
  • Метални крака, които придават усещане за стабилност.

Този вид холна маса е подходяща за светли помещения. Модела се предлагат в различни размери и въпреки, че е със стандартна форма на класическа маса то определено има с кокво да провокира интереса ви.

Маса за хол ,,Wave City”

Wave city е холна маса е вид обзавеждане, материализирано от известният научнофантастичен филм на Кристофър Нолан ,,Генезис”. Това произведение на изкуството представлява малка версия на град направен с уникална прецизност и внимание към детайлите. Дизайнерът споделя че е взел идеята за творбата си всеизвестният френски град Париж. Нестандартен, удивителен и изумяващ със своята динамика е модела маса Wave city, а това го прави наистина неповторим.

Може би ще ви бъде любопитно да узнаете, че:

  • Продукта е част от колекция маси, които изработени само 25 броя;
  • Всеки малък детайл по тази незабележима маса е направен или ръчно или с помощта на голям 3Д принтер;
  • Плотът на масата е изработен от стомана;
  • Краката са дървени, но с много интересен дизайн, който напомня вълните образувани о корабите, които плават по Сена.

Холната маса може да бъде чудото, от което се нуждае вашия интериор. Възползвайте се от най-новите артистични решения, които ви представя каталога на магазин Арена или пък потърсете дизайнерски и уникални творби, създадени от световноизвестни дизайнери на мебели.