Варианти за трапезни маси, подходящи за малки кухни

Човек може да направи доста велики неща в живота си като да стане родител и да се сдобие с нов дом. И ако за вас това е постижение то за други се оказва сериозно изпитание да се сблъска с редица битови неволи като например да се избере трапезна маса за малка кухня. Съвременните жилища са доста комбинативни и помещенията съчетават няколко зони в едно помещение. Така, че ако вече сте доволни, че сте горди собственици на двустаен апартамент то ето, че основния сблъсък тепърва предстои. Кухнята с трапезария е един от най-ярките примери как можете да попаднете в задънена улица. Особеното тук е в това, че действително е нужно да се прояви повече креативност и артистичност за да оформите от малката стая два основни къта. Как да го направите? Днес ще представим две интересни решения за маси, които ще ви спасят от излишни главоболия.

Трапезна разтегателно маса „Рената“

маса трапезна

Съвременен елемент, който ще се адаптира много лесно в интериора. масата не се отличава с особено големи размери, но пък нейната приспособимост е завидна. Това не означава, че трудно ще намирате място за гостите, които сте поканили, защото Рената е маса с разтегателен механизъм, който увеличава размера на плота с още 1/3.  А това безспорно ще осигури място за поне още двама души. Рената е елегантното допълнение за малката ви кухня, тъй като е изработена от лакирано ПДЧ, което успява да се заиграе със светлината и оптически се грижи за пространствеността в помещението.

Трапезна пакет маса СИТИ

Изключително модерно и приспособимо към мини кухни и трапезарии решение. леко позабравени ретро варианти тези маси успяват да се завърнат в новия век с пълна сила. Хубавото при тях е това, че са:

  • Супер компактни;
  • Адаптивни;
  • Могат да се разпъват изцяло или частично;
  • Не са скъпи;
  • Приложими са малки и големи кухни и трапезарии.