Професионални препоръки за избор на бебешка количка

Сред важните и основни неща, които е необходимо да бъдат закупени, когато разберете, че очаквате бебе са количката и креватчето. Изборът и на двата елемента не е особено лесен, защото има редица изисквания и критерии, с които трябва да се съобразите. Днес ще представим професионалните препоръки на един от любимите и доверени онлайн магазини, за които правилното отглеждане и грижа за децата е основен ангажимент. Бебешки колички Арена представят на вниманието ви детайлите, които са ангажирани с удобството на бебето по време на разходка.

На какво да обърнете внимание

Списъка с важни насоки е доста дълъг, но днес ще изброим онези, които са най-съществени:

  • Тегло на количката

За всяка бъдеща мама е важно количката да бъде максимално олекотена. Все пак основния бутащ возилото са родителите, което е причина да се избере такава, която олекотена и лесно може да бъде повдигана по бордюри и  стълби;

  • Брой на гумите

Стабилността на количката е от съществено значение, а броя на гумите и тяхната големина са от съществено значение за преминаването безпроблемно през всякакви препятствия и неравности по пътната настилка, тротоари, бордюри;

количка за бебе
  • Вид на количката

Моделите са наистина изумително многообразни. Комбинирани, 2в1, 3в1, с летен кош, със зимен кош и други. Въпросът е в правилната оценка на периода, през който най-екстремно ще се използва количката като това ще покаже и нуждата от точно кой вид има вашето бебе.

  • Разглобяване и сгъване в компактни размери

От магазин Арена са наясно, че родителите не биха тръгнали на път без своите деца. Именно това налага да бъдете подготвени за всякакви ситуации. Съвременните модели бебешки колички са лесни за разглобяване и с лекота могат да влезнат в багажника на колата, тъй като придобиват до три пъти по-малки размери от обичайните.

Количката за бебето е не просто задължителна. Тя е първото превозно средство на вашето бебе затова положете достатъчно усилия за да изберете идеалната, компактната и удобна за управление.