Как да осигурим безопасно и надеждно място за автомобила си, когато отсъстваме от страната?

През последните години, парко местата в големите градове са постоянно дефицит. Да намерим къде да спрем автомобила си е мисия невъзможна, особено в рамките на работната седмица, когато всички хора се отправят към центъра на града, за да отидат до офисите си. Почти всяка една част от града е маркирана в синьо, или иначе казано се е превърнала в „синя зона“, която можем да използваме за паркиране срещу заплащане. Ако изобщо успеем да намерим свободно парко място за колата си… В този ред на мисли, само си представете какво би било, ако трябва да отпътувате за чужбина от летище София, а наред с това Ви се налага да мислите и за паркинг за Вашата кола. Няма смисъл да казваме, че динамиката и бързането покрай подобно събитие е в достатъчно големи количества, че да Ви накара да се чувствате напрегнати и притиснати от времето. И когато е нужно да организирате и парко място за леката си кола, е възможно дори и да изгубите желание за каквото и да е пътешествие!

Затова помислете отрано какво бихте могли да направите по този въпрос, проверявайки какви са опциите за паркиране на летище София. Вижте какво има в Интернет, започвайки първо от Park and Travel. Тази фирма е специализирана в предлагането на денонощно охраняем паркинг до Терминал 1 и Терминал 2, който е със супер удобна локация, позволяващ Ви лесния и бърз достъп до летището в столицата. Наред с парко място, ще можете да резервирате и своевременен трансфер до терминалите, което ще Ви спести ценно време и много усилия в търсене на подходящ превоз за Вас и багажа Ви. Наместо да разчитате на случайно спряно такси, най-добре заложете на сигурния начин да стигнете до летището в задължителния за чекиране час. За да не се тревожите излишно дали ще се регистрирате навреме, организирайте нещата си предварително, най-вече обръщайки внимание на това къде ще паркирате автомобила си. Това ще Ви даде спокойствие, но най-вече сигурност, че колата Ви ще е на безопасно място по време на целия Ви престой извън страната!

нови зимни гуми
път

Няма нужда да Ви казваме, че вандалските прояви зачестяват все повече и повече. Ако да речем паркирате автомобила си в някоя от уличките из Столична Община, то не се учудвайте ако някой „доброжелателен“ жител в района Ви подскаже чрез надиране на Вашия автомобил, че не сте добре дошли на негова територия. Ако неволно сте спрели на мястото му, то е доста вероятно да намерите колата си с напукани губи, или надрана броня. Спестете си всичко това и просто резервирайте 24/7 охраняем паркинг от Park and Travel. Това място ще Ви помогне да осъществите планираното служебно или за удоволствие пътуване, без да мислите през цялото време дали колата Ви е в безопасност, и дали ще успеете да я намерите в непокътнат вид. Фокусирайте се изцяло върху полета си и не берете грижа за колата си. С Park and Travel тя е в сигурни ръце, като цената която ще трябва да платите за тази цел няма да е никак висока. Но и честно казано, дори и да е, щом става дума за сигурността за Вашия автомобил, всеки един вложен лев би бил оправдан. Защото ако нещо се случи с превозното средство, парите които в последствие ще трябва да похарчите, ще са в пъти повече в сравнение с онези, които сте дали за денонощно охраняем паркинг в близост до летище София!

Побързайте да направите резервация и отметнете тази задача от списъка с ангажименти. Нека предстоящото Ви пътуване бъде неповторимо за Вас, без да се тревожите за каквото и да е. Ако искате да се чувствате удобно не само по време на полета, ами и по време на пътуването си до самото летище, изберете Park and Travel и резервирайте денонощен паркинг то летище София още. Защото колата Ви трябва да бъде на сигурно място, докато се върнете отново на родна земя!