Как да направим банята стилна с подходящото осветление

Когато избираме осветителни тела за жилището е важно да обърнем внимание и на банята, която се използва активно всеки ден от цялото семейство. Както за различните други помещения, така и тук може да намерите най-разнообразни модели лампи, които предлагат перфектна осветеност в различните зони на помещението и разбира се са снабдени с достатъчно добра защита срещу влагата. Помещението е доста специфично, затова и днес ще поговорим конкретно за него. За начало може да разгледате разнообразните предложения на магазин Atg.bg и да си набележите конкретни модели. Съвременното осветление за баня може да направи обстановката уютна и функционална, за да се чувствате перфектно у дома си.

Лесно ли е да изберем точното осветление за банята

Колкото и да е малко помещението за което избирате нови лампи, то все пак е разделено на определени зони. Важно е да се съобразите с това кои осветителни тела ще бъдат в най-голяма близост до душа, както и тези които са около огледалото и умивалника. Ще ви помогнем с малко практически съвети:

лампа

  • обърнете внимание на осветлението на огледалото –  щом влезем в банята първото което правим е да се погледнем в огледалото. Светлината трябва да бъде достатъчно добра, за да се огледаме както трябва. Голяма част от специалистите препоръчват да поставите лампа над самото огледало, но при последните модни тенденции съветват да помислите да осветите и от двете му страни;
  • поставете лампи странично – тук може да изберете и флуоресцентно осветление, което ще направи обстановката перфектна;
  • използвайте модерните луни – те могат да се вградят лесно в окачения таван. Създават приятна светлина, която може да бъде и цветна;
  • ако харесвате полилеи може да поставите и в банята – те са много практични и могат да осветят много добре. В зависимост от любимия ви стил имате възможност да изберете модел с повече орнаменти или по-семпъл и минималистичен.

Подходящо осветление ще намерите онлайн в каталога на Atg.bg. Не пренебрегвайте тази зона от жилището си, тъй като тя е от значение за комфорта на всички.

Къде ще намерим най-качествените продукти

За да останем доволни от визията на помещението е добре да използваме продукти от известни и доказани производители. Днес най-лесно ще намерим такива артикули, ако разгледаме онлайн магазините. Има търговци, които работят в партньорство с най-известните и доказани марки. Това ще ви гарантира, че осветителните тела, които купувате са изработени с най-добрите материали и ще ви служат дълго време. Поръчайте осветление за баня от търговец с богат продуктов каталог, който ще ви предложи различни като функция артикули.