Какви мебели са подходящи за модерната спалня?

Във всяко жилище има специално отредена стая за сън и почивка. Тази зона е по-специална, тъй като прекарвате време на спокойствие, релаксирате, съхранявате дрехите си и се приготвяте за излизане. Има голямо значение, какви мебели ще изберете и как ще ги разположите, защото те са отговорни за вашия комфорт и удобство. Разгледай тук готовите спални комплекти на магазин Венус, защото с тяхна помощ ще обзаведеш любимата стая перфектно. Разнообразието от дизайни дава шанс на всеки да открие цветове и форми, които ще създадат мечтания интериор.

Защо да изберем професионално съчетан спален комплект?

Няма човек, който да не желае жилището му да е обзаведено стилно и елегантно. Това вече може да бъде реалност и без да наемате интериорен дизайнер. Нашата препоръка е да инвестирате в мебелен комплект за спалня, съчетан прекрасно от производителя. Тук няма да имате никакви забележки, защото отделните модули включени в него са изработени в една продуктова гама и си подхождат напълно.

Голяма част от задачата по обзавеждането е изпълнена като за вас остава да откриете модел, който ще подхожда като размери и ще ви харесва като цветове и изпълнение. Винаги залагайте на мебели изработени от качествени и съвременни материали, защото те се поддържат по-лесно, достъпни са като цена и изглеждат невероятно изискано. Наличието на гланцирано покритие ви позволява да ги почиствате без проблем и те дълго време да изглеждат като нови. Днес от Венус предлагат да разгледате един от актуалните варианти. Спален комплект Аляска Конфигурация № 2 – 160/200 см, Бял гланц / Графит:

мебели за спалня
  • елегантен спален комплект „Аляска“ е функционална модулна конфигурация;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата спалня според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • съчетано е с две нощни шкафчета;
  • в комплекта се предлагат два гардероба с рафт и лост, и надстройка между тях;
  • включен е и скрин с три чекмеджета;
  • всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Комплект за спалня, при който получавате достатъчно пространство за съхранение на дрехи и други лични вещи, а това е важно за всяко семейство.

Какво е значението на нощните шкафчета?

Сами сте забелязали, че те присъстват абсолютно навсякъде и няма как да завършите интериора на стаята за почивка, без да поставите тези красиви декоративни мебели. Обикновено ги свързваме с леглото, защото тяхната функция е да ви осигурят поставка в близост до вас, върху която да държите различни дребни вещи. Нощните шкафчета са полезни и харесвани от хората, понеже изглеждат красиво и обикновено имат допълнителни рафтове и чекмеджета, за още по-голям комфорт.