Кои мебели за спалня са най-стилни и модерни днес

Когато настъпи моментът да обзавеждаме спалнята искаме мебелите в нея да бъдат възможно най- актуални и модерни, защото тази покупка се прави за дълъг период от време. Въпреки че там само спим, помещението е изпълнено с много съдържание и е необходимо да разполагаме с различни артикули за съхранение на дрехи и вещи, които трябва да бъдат избрани много внимателно. Днес клиентите предпочитат покупката на мебели спалня комплект, защото това им гарантира функционалност и стил комбинирани по най-правилен начин. Препоръчваме ви онлайн магазин Venus.bg като място в което ще намерите наистина качествено изпълнени артикули и мебелни комбинации на високо ниво.

Как лесно да изберем подходящ спален комплект

Всяка от комбинациите в каталога ще ви направи впечатление със своята перфектна визия, но за да бъде тя подходяща за вашия дом, трябва да се съобразите с няколко основни критерия при избора:

спален комплект

  • Правилните размери – спалните комплекти които се предлагат могат да варират като размер съответно леглото или гардеробът да са по-малки или по-големи. Измерете на спокойствие стаята която декорирате и внимателно обмислете кой артикул къде ще бъде поставен. Така най-лесно ще откриете модела подходящ за вашия дом;
  • Синхрон в стила – ако сте боядисали стените и имате килими и завеси е добре мебелите да се комбинират с тях като стил и цвят, тъй като всичко трябва да бъде максимално близко и елегантно;
  • Наличие на функционалности – съвременните мебелни комплекти предлагат много възможности за употреба. Леглата притежават повдигащ амортисьор и благодарение на него използвате голямата ракла под матрака. Всички шкафове и чекмеджета са снабдени с механизми за плавно отваряне и затваряне, което ги запазва като нови по-дълго. Гардеробите с плъзгащи врати са перфектен избор когато мястото не достига, а искате да притежавате нещо модерно;
  • Цената – спалните комплекти винаги ще ви излязат по-евтино отколкото да купувате мебелите поотделно. Възползвайте се и от честите намаления които Venus.bg прави.

Ако се съобразите с тези критерии много по-лесно и бързо ще намерите спалния комплект, който да ви донесе радост и спокойствие в любимата стая за почивка.

Скринът – важният елемент за повече комфорт

Тази мебел не присъства във всички спални комплекти, но ако пространството в помещението ви позволява по-добре да я изберете. Винаги е удачно да имате компактен скрин, който да балансира останалите артикули и който може да използвате по най-различни начини. Чекмеджетата му са изключително удобни за съхранение на дрехи, а големият широк плот би могъл да служи като тв поставка, тоалетка или просто за подреждане на декорация. Не всички дрехи е удобно да бъдат подреждани в гардероб което прави скрина толкова желан и подходящ.