От какви мебели задължително се нуждаем в спалнята?

Комфортът в жилището зависи най-вече от това, какви мебели сме избрали за различните помещения и как те са разпределени в пространството. Когато търсите нещо ново и оригинално за интериора се фокусирайте върху практическата страна на въпроса и това дизайнът на новото обзавеждане да бъде максимално актуален. Днес ще говорим по-конкретно за стаята, в която спите и си почивате, защото мебелите там са от изключително значение за удобството ви като цяло. Предлагаме ви да разгледате venus.bg спален комплект мебели, защото са най-удобни и комплексни. Когато получавате всичко наведнъж много по-бързо ще се настаните в обновената обстановка и няма да губите от времето си да търсите нещата по отделно.

Кои са мебелите осигуряващи комфорт в спалнята?

Със сигурност знаете много добре, от какво точно имате нужда, когато си почивате, спите или съхранявате вещите си. Спалните комплекти ще ви предложат удобството да спите на голямо и качествено изработено легло, към него получавате красиви и функционални тоалетки, достатъчно голям гардероб с всички удобства и евентуално модерен скрин. Всички мебели са комбинирани естетично, защото са на модулен принцип и се изработват в една линия.

Дизайнът, който ще изберете зависи от вашата лична преценка и вкус, затова отделете време да разгледате всички възможности. Онлайн се предлагат едни от най-добрите изработки в класически или модерен вариант, за да се настаните качествено в стаята за сън и да подредите нещата си по най-удобния начин. От магазин Venus.bg ще ви предложат малко повече за характеристиките на един от най-предпочитаните варианти. Спален комплект Фигаро – 160/200 см, Графит / Дъб крафт табак:

спалня
  • спален комплект „Фигаро“ се състои от легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото е с  LED осветление на таблата и повдигащ амортисьорен механизъм;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • четирикрилният гардероб има една врата с огледало и две чекмеджета;
  • по ваше желание може да поръчате към спалния комплект скрин с 3 чекмеджета и вратичка;
  • вратичките и чекмеджетата са с плавното затваряне.

Елегантно и стилно обзавеждане в комплект, което ще ви създаде множество удобства.

Важно ли е какъв ще бъде дизайнът на гардероба?

Това е една от основните мебели в помещението и трябва да ѝ обърнете по-голямо внимание. В гардероба съхранявате дрехите и различни лични вещи, затова неговото разпределение трябва да бъде съобразено с нещата които ще се поставят там.

Поръчайте комплект за спалня с достатъчно голям гардероб, който ще ви удовлетвори и ще е съобразен с капацитета на помещението. Модерните артикули се отличават с изчистени и елегантни линии, плъзгащи врати и монтирани огледала на тях.